Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan lányok, akiket szexuálisan beindít a dominancia? Ha igen, mit élveztek benne?
Figyelt kérdés
Dominancia, vagyis a férfiakon való felülkerekedés, uralkodás gondolata, akár a szexben, akár más téren. Mit élveztek benne?2016. aug. 23. 20:48
11/15 anonim válasza:
10-es igen igazságod van Fantázia is kell és erős kisugárzás!Egy 45-48kilós Domina is simán lehet annyira kegyetlen mint egy 80-85kilós!
Talán izgalmasabb is ha pici,vékony Nő uralkodik!?
12/15 anonim válasza:
Plane ha a ferfi mondjuk 190cm felett van es eros testalkatu
Na ez mar szep kontraszt lenne :-D
13/15 anonim válasza:
Egy ló hány kiló lehet? És mégis engedelmeskedik, ha a hátára ül egy törékeny nő. Vagy egy betanított elefánt mekkora, egy emberhez képest? Na látjátok. :)
14/15 anonim válasza:
Eleinte mindig párom volt dominánsabb a szexben, mostmár cserélgetjük, de őt jobban izgatja ha én vagyok az. :D L
15/15 anonim válasza:
És igen, jó érzés néha irányítani, érezni hogy én vezetek. :D Pláne hogy rajta is látom, mennyire tetszik neki. (előző voltan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!