Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan lányok, akiket szexuálisan beindít a dominancia? Ha igen, mit élveztek benne?
Én a fordítottjára gondoltam, amikor a nő dominál.
De te is leírhatod, mit élvezel a fordított helyzetben...
Itt nem kell feltétlen ezt a (bdsm)-idiótaságot belemagyarázni!
A szimpla dominencia szabadságot ad a szeretkezés során-ez koránt sem azt jelenti, hogy megalázod a partnered! -sőt... De ha egy nő irányít egy odaadó férfit-azzal a férfi nagyon jól jár mert a "hatalom felruházásával" teljesen felszabadul, kiteljesedik egy nő.
Nem sok erre érdemes és szexuálisan intelligens és alkalmas férfi (FÉRFI) van aki értékeli ezt az érzelmekkel teli játékot"...
A domináns félnek kell egy nagy adag intelligencia, nem árt ha tud normálisan bánni a hatalommal,képzeljétek el ha egy buta arrogáns kövér nő ver,aláz?!
Manapság sok magányos,kövér nő kitalálja hogy Ő domina,csak hogy találjon egy jótestü férfit!
Lásd smpixie
En egy buta dagad domina vagyok ...
Ja magsem :-D
Amugy itt inkabb az a kerdes h az adott parnal ez mukodik e ...
En aktiv es dominans vagyok a szexben, de sok pasi van aki ezt nem dijjazza, mas meg csak neha, van aki meg keptelen dominans lenni igy nekem kell
Szal ezt mindig kontextusba nezd
Alapveroen en switch vagyok ...
De a Dominas oldalamat konyebben ki tudom elni mert sok a sub pasi, de nem mindegyiknek a vagyai olyan ami nekem is bejon
Pl a labfetissel ki lehet kergetni a vilagbol :-D
Ellenben szivesen alazok verbalisan es imadok kotozni
A veres utes fura mert nem azt elvezem benne h utok hanem azt h latom h elvezi amit kap
Maga az iranyitas es a hatalom erzete az ami a legjobban bejon ha a ferfi/no alamrendelodik
Ha erzem h minden kivansagom/keresem parancs neki
Nem vagyok szadista inkabb Dom(ina) :-)
Vagyis nekem sub kell es nem mazo
Sotet angyal
Kihagytal egy masik fontos dolgot
A fantaziat !
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!