Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mennyi idő kell hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi idő kell hogy kialakuljon valakivel egy kapcsolat, szerelem?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszi:)

2016. aug. 23. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ragaszkodo tipus vagyok igy nagyon hamar megkedvelek megszeretek megbizok emberekben vesztemre mindig vagy kihasznalnak vagy csak "arra" kellenek nekik igy emiatt mar sokat szenvedtem de remelwm majd egyszer valaki jon es minden jo lesz 15/l
2016. aug. 23. 10:01
 2/9 anonim ***** válasza:

elég gyorsan jön ez nálam és nehezen megy...

attól függ milyen az ismerkedés...lehet pár órától (azért itt elég tartalmas levelekről van szó!), napokig, hetekig...

de szerintem pár nap bőven elég, hogy megfogjon valaki...

az elején ugye a levelezésnél még nem a kapcsolatról van szó, hanem az ismerkedés alatt, mennyire fog meg a belsejével...

hosszútávra tervezek, így a megfelelő belsőt keresem...a külső is valamennyire közrejátszik, azért ne legyen igénytelen, meg vannak külső jegyek amiket nem szeretnék (tetkó, pc pl), nagyon rövid hajat sem szeretem lányon...

de a kapcsolat szempontjából inkább azt nézem milyen a másik, mennyire lehet vele hosszútávon tervezni, mennyire közösek a céljaink...

23F

2016. aug. 23. 10:06
 3/9 anonim ***** válasza:
15 évesen én még myvipeztem
2016. aug. 23. 10:08
 4/9 anonim ***** válasza:
nálam a mostani páromnál majdnem fél év kellett mire először azt mondtam neki h szerelmes vagyok..ehhez kellett a sok csalódás meg gyötrelem a multban, de mostmár nagyon jó :) 24F
2016. aug. 23. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:

nálam elég nehezen alakul ki a kötödés a másik felé

ellenben ha vége akkor vége hamar túl vagyok rajta

2016. aug. 23. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha tartósan, huzamosabb ideg megmarad a jó szex közöttünk, akkor előbb-utóbb bele szeretek. Pár hónap alatt el szokott dőlni.

Kor/Nem

2016. aug. 23. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:

1 hét, hogy igazán megtetsszen, ne csak hirtelen lángolás

1 hónap, hogy azért egy elég erős vonzódás kialakuljon,

1-3 hónap a szerelemig.

2016. aug. 23. 11:20
 8/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
Csak 1 kapcsolatom volt. Ott 1,5 hónap kellett, mire beleszerettem. És még ennyi idő, hogy járjunk is.
2016. aug. 23. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy megismerjem kb 1 hónap. Találkozás, beszélgetések, partnerfüggő. Nem vagyok az a bizalmas típus, így nekem több időre van szükségem, amíg megnyílok a másik előtt és megbízok benne.

A szerelem más kérdés, én már nem hiszek a rózsaszín ködben. Lehet a másikat szeretni mint embert, vonzódni hozzá, lehet szerelem is belőle, de ez vagy az elején beüt, mert olyan a másik, vagy kialakul menet közben. Nem vagyok egy szerelembe esős típus, de azt akit megszeretek ahhoz ragaszkodok.

36/N

2016. aug. 23. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!