Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi idő kell hogy kialakuljon valakivel egy kapcsolat, szerelem?
elég gyorsan jön ez nálam és nehezen megy...
attól függ milyen az ismerkedés...lehet pár órától (azért itt elég tartalmas levelekről van szó!), napokig, hetekig...
de szerintem pár nap bőven elég, hogy megfogjon valaki...
az elején ugye a levelezésnél még nem a kapcsolatról van szó, hanem az ismerkedés alatt, mennyire fog meg a belsejével...
hosszútávra tervezek, így a megfelelő belsőt keresem...a külső is valamennyire közrejátszik, azért ne legyen igénytelen, meg vannak külső jegyek amiket nem szeretnék (tetkó, pc pl), nagyon rövid hajat sem szeretem lányon...
de a kapcsolat szempontjából inkább azt nézem milyen a másik, mennyire lehet vele hosszútávon tervezni, mennyire közösek a céljaink...
23F
nálam elég nehezen alakul ki a kötödés a másik felé
ellenben ha vége akkor vége hamar túl vagyok rajta
Ha tartósan, huzamosabb ideg megmarad a jó szex közöttünk, akkor előbb-utóbb bele szeretek. Pár hónap alatt el szokott dőlni.
Kor/Nem
1 hét, hogy igazán megtetsszen, ne csak hirtelen lángolás
1 hónap, hogy azért egy elég erős vonzódás kialakuljon,
1-3 hónap a szerelemig.
Az, hogy megismerjem kb 1 hónap. Találkozás, beszélgetések, partnerfüggő. Nem vagyok az a bizalmas típus, így nekem több időre van szükségem, amíg megnyílok a másik előtt és megbízok benne.
A szerelem más kérdés, én már nem hiszek a rózsaszín ködben. Lehet a másikat szeretni mint embert, vonzódni hozzá, lehet szerelem is belőle, de ez vagy az elején beüt, mert olyan a másik, vagy kialakul menet közben. Nem vagyok egy szerelembe esős típus, de azt akit megszeretek ahhoz ragaszkodok.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!