Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire alacsony a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire alacsony a szexuális kultúrája az átlagnak, vagy a normálisabb emberek nem használják a gyakorit?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a nők többsége nagyon prűd, a férfiak pedig sokszor nagyon primitívek. Sokan alapvetőnek mondható dolgokat kérdeznek meg, vagy undorítónak tartják az orális szexet, ami szíve joga mindenkinek, de ha kifejtik a dolgot általában kiderül, hogy egyszerűen csak gátlásosak és a szexet mint valami bűnős dolgot élik meg. Vagy a milliónyi "Én majd jólmegduglak" "Írj privit és megtudod", akik nem tudom láttak e már nőt, hogy ezt egyáltalán leírták, hisz teljesen nyilvánvaló hogy soha nem írt még nekik senki, se vissza, se rájuk. Tényleg ilyen egyszerűek az emberek, vagy csak sok itt a gyökér húszon éves szűz fiú és csúnya lány?
2016. aug. 22. 23:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kb úgy ahogy írod. Rengeteg a nyavalygó szűz fiú. Meg akik csak szmájlikat tudnak írni, de egy épkézláb mondatot nem. Talán egy-két kivétel ha van.
2016. aug. 23. 06:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi is itt ismerkedtünk meg, méghozzá a szex rovatban, azóta is együtt vagyunk. Magasan kvalifikált értelmiségként.
2016. aug. 23. 07:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Itt vagyok már lassan 2 éve és eddig nem nyavalyogtam, nem írtam rá senkire hogy mennyire megdugnám vagy hasonlók:) De a vicc hogy én már kaptam ilyen ajánlatot férfitól, csak mert a kommentet félre értelmezik...

Lehet itt is normális embert találni és elbeszélgetni, de ezekből mind a nőkből mind a férfiakból... hát nem bővelkedik az oldal:)

2016. aug. 23. 07:40
 14/20 Deflohelp ***** válasza:
100%

Hatalmas zűrzavar látszik a fiataloknál az érintett témákban (ciki-e, mikor kellene elveszíteni, mennyire fog fájni, megtörtént és terhes lettem-e stb.) A kérdések naponta ismétlődnek, a válaszok többségének színvonalát meg hagy ne minősítsem, egyszerűen képtelen voltam megállni, hogy ne reagáljak rájuk.

Május elején összefoglaltam a lényeget nyílt színen, a közbekérdezések miatt sajnos nagyon hosszúra sikerült formában.

Hasonló kérdéseknél megadtam a linket a kiinduló kérdéshez, de letiltottak. Ezután kértem, hogy akit érdekel az használja a keresőfunkciót (szüzesség elvesztésével ...), de úgy tűnt, a bonyolult hozzáférésen és a hosszú leíráson kevesen mennek végig. Így maradt a privát üzenet mindazoknak, akiket érdekelhet, elnézésüket kérve, ha feleslegesen zaklatom őket.

Ami a szüzességet illeti, ez mindig is foglalkoztatott, ezzel kapcs.-ban amit lehet megnéztem, elolvastam, és megpróbáltam összegezni, mert úgy érzem, én jól csináltam anno, legyen másnak is kevésbé kellemetlen élmény. És a természet nagy igazságtalanságának tartom, hogy a fiúknak az első alkalom is általában orgazmussal jár, a lányoknak viszont többnyire fájdalommal és a teherbeeséstől való félelem kezdetével.

Meg maradt bennem egy kis apáskodó hajlam is, mióta a lányom már a maga életét élni.

Ezért igyekszem megtenni, amit lehet.

Huszonegynéhányan megköszönték már és hasznosnak is tartották a leírtakat (rá szoktam kérdezni, ebből időnként hosszabb levelezés is kialakult).

2016. aug. 23. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled. De amúgy miből gondolod hogy egy lány azért szűz, vagy nem szeret szopni vagy bármi mert csúnya? Ismerek olyan lányt aki gyönyörű modell alkat szép baba arca van. A Pasik megvesznek érte.. De ő egyszerűen elhánnya magát ha valaki a szexről beszél. Amúgy meg a másik véglet. Hát mindig is voltak ilyen emberek és lesznek is... Atért írnak ilyen primitív szöveget mert a remény hal meg utoljára.
2016. aug. 23. 07:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Sok itt az idióta, a kamu kérdés, kamu válasz. De azért vannak normálisak is.
2016. aug. 23. 09:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint a többség szexuális kultúrája a béka segge alatt van és ez a tapasztalatom élőben is. Mondjuk gyakorin azért a 80% a selejtből jön össze, de élőben sem sokkal jobb a helyzet.

Két példa, ami most eszembe jut:

- 36 éves elvált kisgyerekes nő, amikor pironkodva bevallja, hogy az ujjára vett egy kis cuccot és megkóstolta életben először a spermát

- 38 éves, diplomás, két gyermekes, házas nő megkérdezi, hogy akkor voltaképpen mi is a különbség az orális és az anális szex között ...

2016. aug. 23. 09:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Férfiként azt tapasztaltam, hogy az itteni nők többségével alig lehet 2 normális mondatot váltani. Pedig elvileg "ismerkednének lazára", de semmiről nem lehet velük beszélgetni, maguktól pedig egyetlen témát sem képesek feldobni. Szerintem a női és a férfi agyatlanságban kiegyenlített az oldal :D
2016. aug. 23. 10:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

itt arc nélkül vagy és nyugodtan kimondhatod amit gondolsz.

Pl a fiúk nagy része a szexre vágyik és kicsit perverz és alpári, de most ha beszélget az utcán egy lánnyal visszafogja magát.

2016. aug. 23. 10:57
 20/20 anonim ***** válasza:

De elmagyaráztad neki a különbséget?

2016. aug. 23. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!