Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire alacsony a szexuális kultúrája az átlagnak, vagy a normálisabb emberek nem használják a gyakorit?
Itt vagyok már lassan 2 éve és eddig nem nyavalyogtam, nem írtam rá senkire hogy mennyire megdugnám vagy hasonlók:) De a vicc hogy én már kaptam ilyen ajánlatot férfitól, csak mert a kommentet félre értelmezik...
Lehet itt is normális embert találni és elbeszélgetni, de ezekből mind a nőkből mind a férfiakból... hát nem bővelkedik az oldal:)
Hatalmas zűrzavar látszik a fiataloknál az érintett témákban (ciki-e, mikor kellene elveszíteni, mennyire fog fájni, megtörtént és terhes lettem-e stb.) A kérdések naponta ismétlődnek, a válaszok többségének színvonalát meg hagy ne minősítsem, egyszerűen képtelen voltam megállni, hogy ne reagáljak rájuk.
Május elején összefoglaltam a lényeget nyílt színen, a közbekérdezések miatt sajnos nagyon hosszúra sikerült formában.
Hasonló kérdéseknél megadtam a linket a kiinduló kérdéshez, de letiltottak. Ezután kértem, hogy akit érdekel az használja a keresőfunkciót (szüzesség elvesztésével ...), de úgy tűnt, a bonyolult hozzáférésen és a hosszú leíráson kevesen mennek végig. Így maradt a privát üzenet mindazoknak, akiket érdekelhet, elnézésüket kérve, ha feleslegesen zaklatom őket.
Ami a szüzességet illeti, ez mindig is foglalkoztatott, ezzel kapcs.-ban amit lehet megnéztem, elolvastam, és megpróbáltam összegezni, mert úgy érzem, én jól csináltam anno, legyen másnak is kevésbé kellemetlen élmény. És a természet nagy igazságtalanságának tartom, hogy a fiúknak az első alkalom is általában orgazmussal jár, a lányoknak viszont többnyire fájdalommal és a teherbeeséstől való félelem kezdetével.
Meg maradt bennem egy kis apáskodó hajlam is, mióta a lányom már a maga életét élni.
Ezért igyekszem megtenni, amit lehet.
Huszonegynéhányan megköszönték már és hasznosnak is tartották a leírtakat (rá szoktam kérdezni, ebből időnként hosszabb levelezés is kialakult).
Tapasztalatom szerint a többség szexuális kultúrája a béka segge alatt van és ez a tapasztalatom élőben is. Mondjuk gyakorin azért a 80% a selejtből jön össze, de élőben sem sokkal jobb a helyzet.
Két példa, ami most eszembe jut:
- 36 éves elvált kisgyerekes nő, amikor pironkodva bevallja, hogy az ujjára vett egy kis cuccot és megkóstolta életben először a spermát
- 38 éves, diplomás, két gyermekes, házas nő megkérdezi, hogy akkor voltaképpen mi is a különbség az orális és az anális szex között ...
itt arc nélkül vagy és nyugodtan kimondhatod amit gondolsz.
Pl a fiúk nagy része a szexre vágyik és kicsit perverz és alpári, de most ha beszélget az utcán egy lánnyal visszafogja magát.
De elmagyaráztad neki a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!