Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerettek nyalni? Van technikátok?
Hát nem szeretek, de idővel hozzászoktam. Úgy találom, hogy a külsőségek dicsérésével lehet megpendíteni az emberi hiúság húrjait, ezért leginkább arra megyek rá, pl:
-Drága főnök uram, maga napról napra fessebb, ez az új hajviselet igazán kiemeli férfias arcéleit, tudását és határozottságát most már külseje is száz százalékban reprezentálja!
Néha a változatosság kedvéért elsősorban belső tulajdonságait méltatom, pl:
-Bocsásson meg, de meg kell említenem, ön olyan karizmatikus, uram, minden beosztottja imádja és büszke arra, hogy egy ilyen nagyszerű és bátor ember irányítja őket. Boldogak vagyunk, hogy nem csak a céget vezeti kifogástalanul, de útmutatást is kapunk öntől, mikor szükségünk van rá! Ön egy üde színfolt az életünkben, és ismételten megköszönjük, hogy minket választott alkalmazottainak!
Aztán majd csak előléptet a g,eci.
puncit és popsit is, de nem akárkiét :)
23F
Igen szeretek, de basszus, nekem utána fáj a nyelvem egy ideig.
Bár nem mint ha bánnám.
Mi a technika? Pff, figyelni kell nagyon a lány reakciójára, de nagyon!
Leegyszerűsítve, én a lyukat és a csiklót szoktam nyalni, a csiklót inkább falni. Vigyázni kell, hogy ne foggal.
Ha egy picit fáradok akkor felszaladok a lány hasán pár csókkal a szájáig majd vissza, így tud a nyelvem egy picit pihizi.
Illetve ha csiklót nyalom akkor közben az államra tapasztom a kezem és egy vagy két újjal közben ujjazom a lányt.
Legyen ennyi elég Az én bevált technikám az én bevált technikám és nem másé, mindegyik pasinak más lehet egy picit.
23/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!