Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lealacsonyítónak számít, hogy szeretek nyalni?
Volt már lány, aki mondta, hogy egy igazi férfi nem nyal, mert a férfiasságra nézve, lealacsonyító dolog. Olyan mintha behódolna a nőnek és ez szánalmas dolog.
Fórumokon is olvastam már, hogy a nyalás a papucsok dolga.
Nem tehetek róla sajnos, de imádom a punci ízét és nincs annál jobb dolog, amikor a két comb közül feltekintve azt látom, ahogy a szerelmem levegőért kapkod és minden izma megfeszül az orgazmus közben. Igazából még izgatóbb lenne, ha olyan nőt találnék, aki ilyenkor még inkább belenyomja a fejemet a puncijába.
A sima, behatolásos szexet is szeretem, meg kell is, de nyalni imádok, sokkal jobban. Ez tényleg nem férfias dolog? Én nem érzem gáznak, de érdekelne mások véleménye is, főleg nőké, hogy nekik mi a véleményük erről.
Egyáltalán nem! Sőt, ez egy nagyon pozitív dolog!:)
Nem is lennék együtt a párommal, ha nem csinálná.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!