Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a barátnőm (4...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm (4 évvel fiatalabb és . Kicsit naív) fontolóra vette a dolgot, hogy szakív velem, mert csak úgy akar elélvezni, ha egyszerre megy a dolog? Én meg nem tudok 3 perc alatt.

Figyelt kérdés
Ő 2-3 perc alatt elmegy. Nekem több idő kell. Ő csak lovaglóban tud elmenni, én meg misszionáriusban. Azt mondja az úgy neki nem kapcsolat, ha nem egyszerre megy el a két fél.
2016. aug. 22. 14:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Valószínű pedig hogy az van neki, mert olyanokat nyög és úgy szuszog akkor és rándul össze a teste, hogy az szinte csak erre vall. Bár ha ezt megjátssza, akkor nagyon jól megy neki. Bár nem hiszem, hogy azt tenné. Utána moccanni sem bír, annyira kifárad.
2016. aug. 22. 14:55
 12/22 anonim ***** válasza:

#8-9 vagyok:

OK, tételezzük fel, hogy tényleg elévez és ilyen hamar.

Mi lenne ha az előjáték során többször orgazmus közelbe húznád, kézzel, szájjal, de nem élvezhetne el, hanem úgy a 4. 5. ilyen után kezdenétek szexbe amikor már a csúcs közelében van ismét. Feltételezem olyan orgazmusa lenne, mint még soha előtte.

Ha ez sem győzi meg róla, hogy az orgazmus önmagában nem minden, hanem az odáig vezető közös út az amitől egy együttlét jó lesz, és amit az orgazmus csak megkoronáz, akkor tényleg menjen ha menni akar.

Egyébként hadd kérdezzem már meg így ismeretlenül.

Nálatok hogy néz ki egy együttlét?

És az előjáték, (a kezdeti csóktól számítva) és beleértendő. Meg mire mennyi időt szántok?

Illetve azt még sosem próbáltad, hogy ha elélvezett folytattad neki? OK, elfárad, de nem muszáj lovagló pózban lennie (kétlem, hogy csak abban a pózban tud kielégülni ha neki 3 perc alatt megy. Akkor más pózban, ha lassabban is, de előbb utóbb ugyanúgy el kellene tudnia élvezni. Tehát ha egyszer elment ne állj le, csináld tovább. Ha nem válik túlérzékennyé a puncija amit orgazmus után még érinteni sem szabad mert már fáj annyira erős az inger, azt lehet izgatni tovább, és abból elég hamar lehet még egy orgazmus.

2016. aug. 22. 15:00
 13/22 anonim ***** válasza:

"Azt mondja az úgy neki nem kapcsolat, ha nem egyszerre megy el a két fél."

Ez nettó fülyeség.

"2-3 perc alatt elmegy"

Ha tényleg elmenne, akkor nagyon hálás lenne szerintem és nem vacakolna azon, hogy nem egyszerre mentetek el.

Biztos vagy benne, hogy tényleg elment?

2016. aug. 22. 15:03
 14/22 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy amikor a párom elmegy és beremeg, moccanni sem bír, akkor egyszerűen elkapom és olyan keményen megeresztem amennyire csak bírom. A dominálást a legtöbb nő bírja és ha még nagyban benne vagytok a szexben akkor nem fog lelökni magáról, és nagyon lehet, hogy a második orgazmusa már veled együtt lesz közösen.
2016. aug. 22. 15:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Küld hozzám
2016. aug. 22. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként lenne kedvem megbüntetni ezt a kis p.i.c.s.á.t, úgy alaposan önző módon használni a testét és a testnyílásait a saját örömömre, tekintet nélkül az övére. Úgy hiszem hamar megtanulná értékleni a normális szexet, és nem lennének idióta elvárásai a hapsijával szemben. :)
2016. aug. 22. 15:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Szetintem túl sok romantikus, ponyvaregényt olvasott, azokban szokott nagy divat lenni az egyszerre élvezés.

Egyébként én dobnám a csajt. Ha valakinél már az nem kapcsolat, ha nem egyyszerre élveznek el, akkor ott fejben nagy gondok vannak és nem lehet teljesen megbízni benne, mert egy kisebb problémát sem lehetne vele megoldani.

2016. aug. 22. 15:28
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem engedi az orál szexet, hogy azzal kényeztessem.
2016. aug. 22. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
akkor csak dugjad megállás nélkül és próbáld becélozni a második/harmadik orgazmusát, hogy neked is jó legyen. Amúgy néha kell 1-2 év amíg nagyon ráhangolódtok egymásra.
2016. aug. 22. 15:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Barátom (8-9-es vagyok még mindig), a te csajod szexuális kultúrája egy káposztáéval egyenlő. Ez itt a baj. Nem naiv, hanem csonthülye a szexhez.

Előtted mennyire természetes neki a meztelenség? Mennyire engedi, hogy meztelenül lásd?

Szex lámpafénynél vagy fényes nappal, úgy, hogy nem kell rögtön leengedni a redőnyt, meg behúzni a függönyt, mennyire OK neki?

Ő, kényeztet téged szájjal?

Az aktus előtt van petting, egymás közös felizgatása, vagy elvárja, hogy a puszta látványától már már parancsra álló farokkal ugorj neki?

A kérdés megfogalmazása lehet, hogy pongyola, de komolyan kérdem, és kíváncsian várom a választ.

2016. aug. 22. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!