Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék "ri*anc" az ágyban? Többi lent
Figyelt kérdés
Elszeretném csábítani a barátom...mit tehetnék? Hisz csak szexi fehernemuim vannak, van egy kis rozsaszin bilincsem is (amit igazan sosem hasznaltunk) nagyon szep alakom van nincsenek zsirfeleslegeim formasak a melleim es popsira meg alapbol tornazok es a combjaim is szepek...csak az a baj h hamar elmegy es en nekem legalabb 20 perc kell hogy elmenjek o meg mar 7nel feladja...mit tehetnek? Hogyan dobbhatnam fel? Hogyan vaduljak be? Mit csinaljak h tovabb birja es hogyan kenyeztessem....privatban is irhattok otleteket vagy esetleg tapasztalatokat hogy nektek mi valt be! Koszonom a valaszokat! :)#bilincs #Szexistenno
2016. aug. 22. 12:36
11/13 anonim válasza:
Annyira jo olvasni hogy a jo szex nem az alakon es a kulson mulik hanem ket ember egymas iranti odaadasan es kreativitasan.
El erosen tulsulyos vagyok a baratomnak pedig sorhasa van es isteni jo a szex. Igazi ri.banc vagyok az agyban mindent kiprobalunk es sosem voltak eddig ilyesmi gondjaink.
Latod ennyit szamit hogy sehol nincs zsirparnad ;)
12/13 anonim válasza:
Ha mégjobban felizgatod, csak hamarabb fog elmenni
13/13 anonim válasza:
Ezen te magad, nem tudsz segíteni, ezen csak a párod tud segíteni ! Ez a szomorú igazság, a pasik vagy jók az ágyban vagy nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!