Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az örökké egyedülálló férfiak beszélnek ilyen gusztustalanul a szexualitásról?
Van néhány, aki ugyanazt a gusztustalan sablonos dumát mondja, amikor arról beszél, hogy mennyire vágyik a szexre.
Például:
-Szívesen kiinnám a mézédes kelyhét a lánynak
-Epedeznék kélynedvei után
-Kortyolgatnám a friss nedveit
Ez csak szerintem a forever alone férfiak undormány dumája?
Azok a pasik maradnak örökké egyedül, akik ilyen gusztustalanul beszélnek a szexualitásról, és normális nő a sikítva menekül a közelükből.
Valahogy a nőknek nem jönnek be a kéjenc, elmebeteg, perverz állatok. ;)
Szóval fordítva van az ok és az okozat, mint ahogy a kérdésben szerepel.
:):):) Ez a szomjas férfiak dumája.
Egy forever alone elmondja, hogy milyennek talál, a hajad a szemed a mosolyod...
- Szerintem ezek nem gusztustalan kifejezések. Ilyenek irodalmi művekben is olvashatók.
- Volt, hogy évekig nem volt párom, de én akkor is és most is más kifejezéseket használok. Egyéni ízlés dolga, hogy kinek milyen kifejezések jönnek be, illetve mit utasít el.
- Azért mert neked nem jön be, másnak még tetszhet! Az általánosítás ebben az esetben sem helyes dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!