Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lumia 532 kérdése:
Letezhet olyan lany aki nem prosti megis csinalja penzert?
Figyelt kérdés
pl kozepiskolas lanyok vagy olyan akinek van rendes munkahelye csak kell neki egy kis plusz penz amit elverhet esetleg egyetemistak ertitek nem olyan prosti aki mindennap ezt csinalja es abbol él2016. aug. 22. 08:57
3/12 anonim válasza:
Azt hiszem az ilyeneket hívják hobbikurv#nak. De javítsatok ki ha tévedek.
4/12 anonim válasza:
nem akarok kötekedni, de attól hogy nem volt több száz partnere és nem hirdeti magát a neten, attól még prosti...
Prostitúció: fizetség ellenében nyújtott szexuális szolgáltatás
tehát aki pénzért szexel az prosti, nincs kivétel, hiába szépíti valaki
5/12 anonim válasza:
Ez így van, ahogy a 4-es leírta.
6/12 anonim válasza:
Középiskolás lány engem is érdekelne
7/12 anonim válasza:
A combjaikat a főnöknek széttáró titkárnőket pedig rejtett prostituáltaknak hívják. D
8/12 anonim válasza:
pénzért csinálja = prosti
elég szégyen, hogy neked csak pénzért jut p ina.
9/12 anonim válasza:
Kedves kérdező a 4-es válaszoló jól írja. Nem attól prosti egy lány hogy hirdeti magát meg utcán ácsorog.. Hanem attól hogy pénzért szexel.. Tehát ha te le fekszel egy pasival akitől pénzt kérsz tőle akkor már Te is prosti vagy! Bár középiskolásként nem érzem mire kell ennyi pénz csak hogy elverd? Elég buta hozzáállás. Gondolom nem kell albit, rezsit, kaját fizetned és ruhát venned egyedül... Mert jobb esetben a szüleiddel élsz... Szóval inkább vállalja diákmunkát vagy ha jó vagy egy tantárgyból ( matek,irodalom, idegen nyelv) akkor korrepetálj! Mert aki Egyetemistaként,vagy Főiskoládként csinálja az nem úgyan az a kategória mint egy középiskolás csitri.. Mert általában a felsőoktatásban lévő lányok nem éppen azért fekszenek le férfiakkal mert így akarnak olyan pénzhez jutni amit CSAKÚGY elvernek.... És hidd el aki ezt csinálja.. Nem szórakozásból vagy jókedvért csinálja.
10/12 anonim válasza:
Vannak ilyen lányok,de ők is prostik,csak titokban tartják :) Ezt szokták támogatói kapcsolatnak is nevezni,mikor egy középkorú,gazdag férfi fiatal lányokat támogat anyagilag szex ellenében.Pl én is kaptam már ilyen ajánlatokat,de nem fogadtam el őket.Pedig nem kicsi a kísértés,mert sok pénzről beszélünk..:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!