Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segiteni meglepetés ügyben? Ez lehet ártalmas?
Story time:
Segítségeteket, esetleg hozzáértéseteket szeretném kérni egy meglepetéssel kapcsolatban amivel barátnőmnek készülök. Egy közeli szex shopban kinéztem egy vibrációs tojás névre hallgató kis játékszert, amihez tartozik egy vezeték nélküli kontroller is amivel a rezgés erősségét lehet állitani. Az ötletem az hogy megveszem az emlitett eszközt, majd meglepetés ürüggyel találkozom vele, aztán neki adom hogy egy közeli bevásárló központ mozsdójában fel is helyezhesse. Ezt követően egy rövid de izgalmas sétára invitálom.
kérdés:
utána olvastam a gésa golyóknak mert azt hallottam hogy a túlzásba vitt (1-2 óra) használata egészségtelen a hüvelyre nézve. Hosszú távon ez a rezgés is biztosan káros lehet - amit persze nem szeretnék, - de a séta amit terveztem nem lenne túl hosszú. 30, maximum 40 perc.
Lehet ettől baja vagy ez az idő még nem a világvége?
dehogynem xd csak érdekelne hogy még páran milyen választ adnak erre a kérdésre
de nem jön több :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!