Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kit mennyi idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kit mennyi idő után ujjazott meg a barátja? Hány évesek voltatok akkor? Milyen volt?

Figyelt kérdés

2016. aug. 18. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem, kb. pár hónap után. 17-18. Elment. (Mármint nem én. :D)
2016. aug. 18. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
7%

Először 16 évesen ujjazott meg az első barátom, mikor már négy hónapja együtt voltunk. Engem sosem izgatott az ujjazás, maszturbálni sem úgy szoktam, így pár perc után szóltam Neki, hogy ne fáradjon, mert nekem ez nem örömteli.

Azóta is együtt vagyunk, Ő nem próbálkozott az eset óta, aminek felettébb örülök.

18/L

2016. aug. 18. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Soha! Egyik sem. Nem szeretem az ujjazást.

23/L.

2016. aug. 18. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Több mint 1 éve vagyunk együtt de még nem ujjazott meg. Nincs is rá igényem. 22 éves vagyok
2016. aug. 18. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem én vagyok rosszul bekötve, amiért sosem izgatott az ujjazás. Magamnak sem csináltam, videókban is áttekerem mindig. :D
2016. aug. 18. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sem csinálom magamnak sem !! :D
2016. aug. 18. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Huhh.. akkor velem.baj van mert nagyon szeretem:P
2016. aug. 18. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
2 hónap után ujjazott meg először a barátom és én nagyon élveztem 17l
2016. aug. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!