Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm minden egyes együttlétünk alkalmával el akarja játszani, hogy most veszíti el?
14-es, nem négy éve vagyok tehetetlen, 1 éve kezdte el ezt az egészet, ezért is furcsa nekem, hogy akkor miért nem így indított már a legelején?
20-as. Nem szeretek ilyen erőszakos módszerekhez folyamodni, szerintem ez semmiképpen nem megoldás. Nem is tetszene neki.
19-es. Húzz már el innen anyádba, ha nem hiszed el, nem tudok mit kezdeni az értetlen fejeddel.
Köszönöm az értékelhető válaszokat, mielőbb szakemberhez fordulunk!
"1 éve kezdte el ezt az egészet, ezért is furcsa nekem, hogy akkor miért nem így indított már a legelején"
Igen, ez mondjuk tényleg érdekes. Talán egyszer bekattant az agyába, hogy mi lenne egy ilyen kis szerepjátékozás, aztán annyira megtetszett neki, hogy már csak így akarja. Viszont ez már nem a normális kategória, hogy ennyiszer ugyanazt, és máshogy ráadásul nem is hajlandó. Még akkor se, amikor te kéred rá, hogy elég volt! Ennek a lánynak tényleg valami komoly gondja lehet. Szerintem beszéld meg vele még egyszer, hogy neked így tényleg nem jó, és szeretnéd, ha változtatnátok, és ha neki nem megy, akkor menjen el pszichológushoz/szexuálpszichológushoz (ahogy már írták). Ha nincs benne, akkor mondd meg neki, hogy ebben az esetben te nem fogod ezt így bírni, ezért ha nem változtat, szakítanod kell vele. Talán ettől megijed, és tesz némi lépést a változtatás érdekében. Ha nem, akkor te tudod, hogy ki tudsz-e így mellette tartani, vagy inkább tényleg szakítasz vele.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!