Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha buliban el mentek bokorba pisilni, és láttok más fiút is, hogy épp azt csinál amit tik, el fog a kíváncsiság titeket? Fantázia?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 01:07
1/6 anonim válasza:
Nem, engem cseppet sem, és nem nagyon szoktam bokorban pisilni 21L
2/6 Umaku válasza:
Nem tudom átérezni a helyzetet, kb 5 éves korom óta hanyagolom a bokrok locsolását, ink visszatartom. De egyébként szerintem simán csak imádkoznék hogy ne vegyen észre.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az eddigiekkel. Plusz, én azért is imádkoznék, hogy ne engem vizeljen le. :DD
4/6 anonim válasza:
Általában a mellékhelyéget keresem meg de ha szükség törvényt bont és tényleg egy bokrot kell keresnem és tényleg lenne ott egy srác. Nem hozna tűzbe és nem fantáziálnék.. Csak égőnek találnám mert tuti meglátná a fehéren villogó fenekemet az éjszakában " telihold " és ez gáz. Inkább az járna a fejemben hogy Spuri onnan mert rák vörös lennék. Egyébként meg körül szoktam nézni mielőtt le tolom a gatyám ;)22 / L
5/6 Sunshinedoll válasza:
Meg sem tudom számolni, hány srác haverommal mentem bokorba pisilni ilyen-olyan alkalommal. És képzeld: egyik esetben sem gerjedtem rá a lapuleveleket verdeső húgy lágy hangjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!