Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem akar szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar szexelni?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Én nem vagyok szűz, ő még igen. Nagyon félénk ilyen téren, azt sem akarta, hogy orálisan elégítsem ki, pedig valahol el kell kezdeni. Próbáltam közös fürdéssel (nem meri levenni az alsónadrágját), meg sok mindennel ellazítani, de nem ment. Alsónadrágban persze zuhanyzik velem, ott meg látni, hogy azért szép csomagja van,ezért nem értem mit szégyell ennyire.

Sajnos már ott tartok, hogyha nem lesz semmi, akkor inkább otthagyom. Mert ez azt is jelentheti, hogy nem bízik bennem, nekem meg azért vannak igényeim...

18/L

2016. aug. 16. 22:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Te meg hagyod magad lerendezni egy "csak mert nem"-mel? Mert ha igen, ne csodálkozz, hogy nem fogja neked elmondani. 18 éves felnőtt nő vagy, legyél már határozottabb, akaratosabb, tanuld meg elérni azt, amit el akarsz! Ülj le vele szemben és addig ne tágíts onnan, amíg meg nem tudod az igazságot!

22/L

2016. aug. 16. 23:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Gáz a srác, ez már túl megy minden gátlásosságon.
2016. aug. 16. 23:13
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Valamit szégyell ott lent.
2016. aug. 16. 23:14
 14/28 anonim ***** válasza:
32%

"ott meg látni, hogy azért szép csomagja van,ezért nem értem mit szégyell ennyire. "

Ha a méret nem lényeg, akkor miért is született ez a mondat?

Amúgy, attól,hogy nagy a csomagja:

1. Nem biztos, hogy állva is nagy

2. Nem a mérettől lesz jó a szex és ha ezt ő is tudja, a "szép csomag" ellenére sem lesz több bátorsága.

Szerintem attól fél,hogy béna lesz. Ezt még főként az nehezítheti,hogy te már szűz sem vagy és ez egy szűz férfinak a legkevésbé ideális dolog....

Nekem úgy tűnik,hogy sajnos túlságosan szexközpontú vagy. Ha nem lenne senkid, ugyanúgy nem szexelnél,mint most...

Gondolom, nem beszélgettél vele erről mélyen, csak felületesen.

2016. aug. 16. 23:19
 15/28 Kivancsi-L3 válasza:
60%
ez a kerdes 100%-an fake
2016. aug. 16. 23:21
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Én is kicsit szégyenlős vagyok de azért ennyi idő után már csak lenne valami. Ja meg szűz is vagyok. Egyébként lehet hogy szégyenli a méretet a formáját vagy egyéb tulajdonság a férfiasságának.
2016. aug. 16. 23:24
 17/28 anonim válasza:
51%
Lehetséges hogy meleg a barátod.
2016. aug. 16. 23:59
 18/28 Noren1989 ***** válasza:
0%

Hát....akkor is kis gátlásos, aki nem tud átlépni ezen...én a helyedben szétnéznék a 25+os fickók körében...

26/F, ha érted, mire gondolok...

2016. aug. 17. 00:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért Noren, de valakinek bejön itt ez a style, hogy ajánlgatod magad, mint egy rossz cigánylány a kártyajós tudományát? :D
2016. aug. 17. 00:36
 20/28 Noren1989 ***** válasza:
49%

Dehogy jön be :D saját szórakoztatásomra nyomom, napi 2válaszomnál. Ennyi esélyt igazán adhatok a jelentkezőknek nem?

Amúgy ismersz jóst, aki foglalkozik szerelmi kötésekkel? Kéne a száma, jôhet priviben ;)

2016. aug. 17. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!