Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar szexelni?
3 hónapja vagyunk együtt. Én nem vagyok szűz, ő még igen. Nagyon félénk ilyen téren, azt sem akarta, hogy orálisan elégítsem ki, pedig valahol el kell kezdeni. Próbáltam közös fürdéssel (nem meri levenni az alsónadrágját), meg sok mindennel ellazítani, de nem ment. Alsónadrágban persze zuhanyzik velem, ott meg látni, hogy azért szép csomagja van,ezért nem értem mit szégyell ennyire.
Sajnos már ott tartok, hogyha nem lesz semmi, akkor inkább otthagyom. Mert ez azt is jelentheti, hogy nem bízik bennem, nekem meg azért vannak igényeim...
18/L
Alsógatyában zuhanyzik veled??
Itt komoly gondok vannak!
Szerintem a férfiak 99,99 %-a már rég letepert volna!
Sikerült kifognod a legnagyobb barmot.
Ne bantsatok ha nem ismeritek! Milyen jogon itelkeztek masok felett? Hulye idiotakvagytok? Ha nem akkor tiszteljetek a masikat. Lehet szegyell valamit vagy tortent vele valami arra nem gondoltatok? Csak a hulye debilitasotok jut eszetekbe? A semmit mondo lenezo szarszovegetek? Tisztelet a kivetelnek!
Kerdezo igaz egyszerubb otthagyni mint megkerdehni mi van igazad van. Nyilvan nem tanultatok meg abbol hogy MINDENRE ismetlem MINDENRE van ertelmes magyarazat amit nem latsz vagy hallasz. Persze lesznek akik bele kotnek es kiforgatjak a szavaim de ennyire ne legyetek mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!