Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nem akar szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar szexelni?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Én nem vagyok szűz, ő még igen. Nagyon félénk ilyen téren, azt sem akarta, hogy orálisan elégítsem ki, pedig valahol el kell kezdeni. Próbáltam közös fürdéssel (nem meri levenni az alsónadrágját), meg sok mindennel ellazítani, de nem ment. Alsónadrágban persze zuhanyzik velem, ott meg látni, hogy azért szép csomagja van,ezért nem értem mit szégyell ennyire.

Sajnos már ott tartok, hogyha nem lesz semmi, akkor inkább otthagyom. Mert ez azt is jelentheti, hogy nem bízik bennem, nekem meg azért vannak igényeim...

18/L

2016. aug. 16. 22:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátod?
2016. aug. 16. 22:51
 2/28 anonim ***** válasza:
Szerintem fogd le es mondd meg neki, h most le akarod sz0pni. Ebbol sok minden ki fog derulni, a folytatas lehetosege is.
2016. aug. 16. 22:52
 3/28 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hülye, hagyd a francba!
2016. aug. 16. 22:55
 4/28 A kérdező kommentje:
#1: 19
2016. aug. 16. 22:56
 5/28 anonim ***** válasza:
94%

Alsógatyában zuhanyzik veled??

Itt komoly gondok vannak!

Szerintem a férfiak 99,99 %-a már rég letepert volna!

Sikerült kifognod a legnagyobb barmot.

2016. aug. 16. 22:58
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
lehet csak nagyon szégyellős, próbáld meg félhomályban, vagy majdnem sötétben :)
2016. aug. 16. 23:00
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

Ne bantsatok ha nem ismeritek! Milyen jogon itelkeztek masok felett? Hulye idiotakvagytok? Ha nem akkor tiszteljetek a masikat. Lehet szegyell valamit vagy tortent vele valami arra nem gondoltatok? Csak a hulye debilitasotok jut eszetekbe? A semmit mondo lenezo szarszovegetek? Tisztelet a kivetelnek!

Kerdezo igaz egyszerubb otthagyni mint megkerdehni mi van igazad van. Nyilvan nem tanultatok meg abbol hogy MINDENRE ismetlem MINDENRE van ertelmes magyarazat amit nem latsz vagy hallasz. Persze lesznek akik bele kotnek es kiforgatjak a szavaim de ennyire ne legyetek mar.

2016. aug. 16. 23:05
 8/28 anonim ***** válasza:
47%
Hát! Ez a pasi nagyon hülye lehet!
2016. aug. 16. 23:05
 9/28 A kérdező kommentje:
Próbáltam kérdezni, de lerendezte egy "Csak mert nem"-el.
2016. aug. 16. 23:07
 10/28 anonim válasza:
92%
hát azért így ezt olvasva, viccen kívül orvosi eset. nem természetes ha valaki ennyire félénk és szégyenlős. ott lelki bajok vannak. én azt tanácsolom szoríts sarokba (ez se vicc volt) ha már annyira kívánod várd az ágyba meztelenül. (ez eléggé padhelyzet nem sok választása van) vagy küld el fürdeni vagy várd meg míg elmegy és menj be hozzá meztelenül és ha szex nincs is de oldja a feszkót hogy meztelenül voltatok együtt. vagy ha még nem tetted meg ülj le vele komolyan beszélgetni. hogy te ezt akarod és h ne féljen mert nagyon kívánod.
2016. aug. 16. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!