Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom fura az ágyban? 20/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom fura az ágyban? 20/l

Figyelt kérdés
Több mint fél éve együtt vagyunk, és párom szeretkezés közben épp, hogy levegőt vesz, nem ad ki soha semmi hangot, sokszor kényeztetéskor meg sem moccan, és nem tudom ezt mire véljem, mikor szóba hozom, annyit mond, hogy jó neki, és ennyivel lezárja. Szerintetek ?

2016. aug. 16. 10:43
1 2
 11/13 Noren1989 ***** válasza:
Akkor beszélj róla többet, izgasson a hangjával.
2016. aug. 16. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Párom hasonlóan néma, ha néha esetleg felszusszan, akkor az nála már igen komoly kinyilvánítása az élvezetének. :) Én rászoktam arra, hogy az arcát figyelem, mert az a visszafogottság ellenére is sokat elárul.

Lehet, a párod nehezebben nyit ilyen témákban feléd. Mondd el neki, kérd meg, hogy jelezze, ha gond van, illetve mesélje el, hogy lehetne neki még jobb, mert te örömet akarsz okozni. De nem kell ráerőltetni, pont elég, ha tudatod vele, hogy nyitott vagy, ha belekezdene. :)

2016. aug. 16. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én párom detto. Esetleg akkor van némi hangja ha részeg! :D Én az arcát szoktam figyelni. Ha valamit nagyon élvez akkor az alsó ajkát harapja! :) Régebben kimondottan zavart a némasága,de ő ilyen és már megszoktam.
2016. aug. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!