Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt dom nélküli sub? Hogyan próbáltok keresni?
A recept alapvetően különbözik szub lányok és pasik számára. Alapvetően lányoknak nem kunszt jelentkezőt találni, csak állítólag sok a férgese, csak könnyű dugásra játszó kamu dom. Szóval önkéntes van bőven a feladatra, csak ki kell szűrni a minőséget.
Szub pasik meg jobban járnak, ha egy ígéretes ifjú tehetséget saját maguk nevelnek ki dominának.
azért nehéz, mert sokan összekeverik a dominanciát az erőszakossággal, akaratossággal. olyanok mint egy hisztis kisfiú, és anélkül, hogy tenniük kellene valamiért, elvárják, hogy úgy legyen, ahogy ők szeretnék.
a nőknél rengeteg pedig így adja ki a frusztrációját, rettegnek, hogy nem náluk van a kontroll.
szerintem nem szerencsés, ha kifejezetten egy domot keresel, inkább nézd az embert, és ha megvannak benne azok a tulajdonságok, ami tetszik neked, akkor nyiss felé.
Lófütyikét van. Sok szájhős van itt. :) Én már egy ideje itt vagyok, beszéltem priváton elég sok subjelölttel, aztán végül mindig vagy elfelejtett válaszolni, vagy hirtelen "lett domja", ha találkozóra fordult volna a sor, vagy beismerte, hogy nem mer élőben találkozni. Ha keresgélnél, akkor én mindig mindenkinek azt mondom, hogy menjen el élő találkozókra, amikor már ismerik a társaságban, sokkal több sub fog a keze alá kerülni.
30F
Én is a neten próbálgattam keresni, de nem igazán jött össze semmi. A dom pasik nagyja egoista vagy 40+-os. :(
A bulik meg nem vonzanak, én kizárólag a hálószobában szeretem a BDSM-et, így rosszul érezném magam egy BDSM partyn.
27L
Saller:
Sajnos ismerem magam, és tudom, hogy nem tudnék normálisan ismerkedni egy ilyen partyn, mert kellemetlenül érezném magam attól, hogy pl. mások csinálják előttem. Nekem ez egy privát dolog.
A tippet meg köszönöm, de egyszerűen nem jönnek be a nálam 15-20 évvel idősebb pasik. :)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!