Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképesztően szűk vagyok, mit tehetek ellene?
Az ujjacskádnak azért illene beférni. Esetleg keressetek rá a vaginizmus nevű rendellenességre.
26/F
Jaj, az lemaradt, hogy 18 éves vagyok, hátha az is közrejátszik, hogy fiatal vagyok!?
#1: de eléggé nedves vagyok, ráadásul párom azért nyállal is rá szokott segíteni, de mégse megy.
#2: Az ujjam meg épphogy kb 1-2 centire bemegy, de az már kellemetlen. Ha tovább nyomom fáj.
Ne aggódj, semmi probléma, sokan vannak így, mégis élnek szexuális életet (pl. én is, ugyanebben a helyzetben voltam/vagyok). Jó tanács az iszogatás (de a párodnak csak mértékkel!), kicsit hosszasabb előjáték, síkosító és szépen lassan menni fog. Kommunikáld közben, hogy neked mi a jó vagy ülj rá lovagló pózban és úgy te tudod irányítani (nekem ez nem jött be). Ujjazás nem muszáj, szerintem is kellemetlen. A lényeg, hogy engedd el magad. Sok sikert. :)
19/L
Tévhit, hogy tágítani kell. Ahogy a fiúk farka is különböző méretű, gy a lányok hüvelye sem egyen méret. Van akié pár centivel mélyebb, szűkebb, tágabb.
És izmos szerv, nem nagyon fogod tudni maradandóan tágítani. Amit tehetsz, hogy előbb magaddal játszol, megtanulsz rendesen felizgulni, és ellazulni. Valószínű nagyon izgulsz, és ezért nem tudsz felizgulni eléggé, pedig izgalmi állapotban nem csak benedvesedsz, hanem tágul is a hüvelyed és kicsit megnyúlik, mert felkészül arra, hogy befogadja a srác farkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!