Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a minimális elvárás szexuális téren a partnerrel szemben?
Nekem:
-Csupasz és tiszta legyen a puncija
-Maximum néhány hónap kapcsolat után szedjen fogamzásgátlót
-Heti minimum 3szex
-Heti minimum 1szopás
Minimális elvárás? Higiénia.
Nem várom el, hogy fogamzásgátlót szedjen, hiszen az nem cukor, hanem gyógyszer. Ráadásul hatással van a hormonrendszerükre, ami szerves része az életnek. Inkább felhúzok egy nyamvadt óvszert, mint, hogy ráerőltessem a fogamzásgátlót.
Hogy mikor és mennyit szexelünk, és azt milyen formában, azt majd megbeszéljük. Ha hetente van már 2-3 alkalom, az jó.
"Heti minimum 3szex
-Heti minimum 1szopás"
Ez tényleg nagyon minimális.
Hogy felháborodott a sok hülye p*a csak mert valaki férfiként elvárásokat mert irni.
Bezzeg amikor ők tételesen felsorolják centure pontosan a f*zméreret, testmagasságot, hajszínt stb az rendben van.
Lol.
Le lettél hurrogva, jogosan ! - és Ennyi volt a vissza vágás !??
A higiénia alap : Oda - vissza!
Nem lehet és nem is egészséges ezt így lefektetni, hogy egy héten mennyi !? mi !? hogy !? :)
Nyilván ha jó minden az az alap !!
Gyógyszert pedig ráerőltetni valakire ... hát .. !
+ sokan nem szedhetnek ! Én sem !
De ha nagyon kell" elvárás,, !? ;
Olyannal bújok ágyba, aki iránt érzek is - természetesen el is várom.
Legyen őszinte, a nemi dolgokban is.
Ha valamiért nem szeretném, értse meg! Én is megértem fordítva!
Ha a sz** / legyeléshez épp nincs hangulatom, azt se erőltesse - Úgyis csak akkor lesz " jó,, ha kedvvel csinálom - én sem várom el olyankor a viszonzást !
Ha beteg / kedvetlen vagyok.. vagy nem hangolódtam rá, fogadja el a kezem.. Ne Jöjjön a " jajj biztos megcsalsz " hülyeségelkkel. Egy női test más.
Szükségem van, min. 3 orgazmusra / aktus vagy 30 - 40 percig tartson ki..
Nem elvárás, de a kedvencem 16 alatt és vér pénisz. - amit nyilván nem csekkolok, és ha nem így van, nem dobom ki az illetőt.
Most így megfelel !? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!