Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig fájt a szex, de tegnap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig fájt a szex, de tegnap hihetetlenül jó volt, mitől lehet? 18/l

Figyelt kérdés

Szóval tudni kell, hogy eddig rettentően fájt, a legtöbb pasimmal.

Ki is írtam egy kérdést azzal kapcsolatban, aminek a linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__80098..

ha esetleg ez teljesebb képet adna így együtt a következőkkel:

Szóval eddig mindig a nagy farkú pasikat részesítettem előnyben, mert az amolyan "vizuális plusz". És el is fértek bennem kb 23-ig (egy 25-ös volt, de az nem hinném, h teljesen bement a puncimba). Viszont fájt, úgy éreztem, hogy nagyon nagyok(vastag is volt a farkuk nem csak hosszú). És most ennek a srácnak nem volt e hosszú, se vastag farka, amit bántam is, elsőre, de annyira jó volt amit a kezével csinált, és olyan jó volt ahogy belém rakta a farkát... :$$$$$ <3333

És elélveztem már úgy, hogy olyan pasival voltam, akinek nagy volt a farka, bár akkor felül voltam, de na, nem értem már ezt az egészet...

Most kétségek között vagyok, hogy akkor lehet, hogy nekem nem jó, ha a pasimnak nagy a farka?

Ezentúl csak olyannal szexelhetek, akinek kicsi?

És akinek nagy a farka, az miért nem ujjaz olyan jól?

(Ez utóbbi csak személyes tapasztalat, és cáfoljatok meg nyugodtan, de én eddig erre jutottam, és nem vágom miért van így.)

2016. aug. 14. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Az első néhány alkalom általában kellemetlen utána lesz jobb ;) valószínűleg most jobban odafigyelt a párod
2016. aug. 14. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező legalább megtapasztaltad hogy nem a méret a lényeg hanem a teljesítmény és a minőség. Nem mindig jó ha egy pasinak nagy és vastag farka van egy kisebb és vékonyabb farkat is lehet élvezni. Sőt.. ;)
2016. aug. 14. 11:55
 3/8 A kérdező kommentje:

#1#2 :))) Nem a párom, vele szakítottunk. Ill ő velem. Ez a srác, akiről most beszélek, a barátom, legalábbis én annak tartom, ő meg azt hiszem szerelmes belém :) Csak lefeküdtem vele, mondván, ha mindketten kedveljük egymást, és a barátom szakított velem, ennek a srácnak meg nincs most barátnője... akkor miért ne alapon :)

És köszi a választ :) válaszokat :)

2016. aug. 14. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
2-es jól írta. :D Most legalább, Kérdező, mással is találkoztál. Egyébként nekem is volt anno egy ilyen furcsa érzésem. Az első 2 barátomnál 20 cm felett volt, de sokszor fordult elő, hogy fájt. Nem feltétlenül azért, mert nem figyeltek oda. Aztán éles váltás, a barátomnál, aki a vőlegényem. Először megvoltam én is lepődve, mivel "nem ehhez voltam szokva". Aztán hát, igen, a technika, ügyesség és odafigyelés... 1000x jobb... :D
2016. aug. 14. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Mennyi volt az a "kicsi"?
2016. aug. 14. 12:10
 6/8 A kérdező kommentje:

nem mértem le, de ő többet mondott, mikor kérdeztem egyszer :'D

olyan 10-12 lehetett max

2016. aug. 14. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a példa is azt mutatja, hogy nem a méret a lényeg! Sőt! Én alapból nem rajongok a nagy farokért, mert az szétveri a méhemet, csak kínlódás, na meg sokkal jobban oda kell figyelni. Egy kisebbel viszont lehet olyan "ereszd el a hajam" módra, ott nincs fájdalom, csak az élvezet!

Amúgy mostani barátomnak elég nagy (ő 21et mond, de szerintem jó ha 17 - nem tudom honnan mérte :D), de szerencsére általában jó vele, bár volt már hogy nagyon fájt... Egyetlen egyszer próbáltam egy igazán naggyal- 24 cm, de olyat soha többé, nem is tudtunk egymással mit kezdeni...

Mondjuk távolról sem ez alapján válogatok, de inkább legyen kicsi, mint lóméret. :)

2016. aug. 14. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem pusztán a méret a lényeg. Mindenkivel más, mindenkivel másképp illünk össze. Még a pózok is partnerfüggők; az egyikkel ez jó, a másikkal az jobb. Életem legnagyobb csalódása volt pl, amikor a világ legklasszabb seggét hordozó szeretőmmel kutyába egyáltalán nem volt egy frenetikus élmény, míg elölről, térdelve, ő nyújtotta a legnagyobb élvezetet.
2016. aug. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!