Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig fájt a szex, de tegnap hihetetlenül jó volt, mitől lehet? 18/l
Szóval tudni kell, hogy eddig rettentően fájt, a legtöbb pasimmal.
Ki is írtam egy kérdést azzal kapcsolatban, aminek a linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__80098..
ha esetleg ez teljesebb képet adna így együtt a következőkkel:
Szóval eddig mindig a nagy farkú pasikat részesítettem előnyben, mert az amolyan "vizuális plusz". És el is fértek bennem kb 23-ig (egy 25-ös volt, de az nem hinném, h teljesen bement a puncimba). Viszont fájt, úgy éreztem, hogy nagyon nagyok(vastag is volt a farkuk nem csak hosszú). És most ennek a srácnak nem volt e hosszú, se vastag farka, amit bántam is, elsőre, de annyira jó volt amit a kezével csinált, és olyan jó volt ahogy belém rakta a farkát... :$$$$$ <3333
És elélveztem már úgy, hogy olyan pasival voltam, akinek nagy volt a farka, bár akkor felül voltam, de na, nem értem már ezt az egészet...
Most kétségek között vagyok, hogy akkor lehet, hogy nekem nem jó, ha a pasimnak nagy a farka?
Ezentúl csak olyannal szexelhetek, akinek kicsi?
És akinek nagy a farka, az miért nem ujjaz olyan jól?
(Ez utóbbi csak személyes tapasztalat, és cáfoljatok meg nyugodtan, de én eddig erre jutottam, és nem vágom miért van így.)
#1#2 :))) Nem a párom, vele szakítottunk. Ill ő velem. Ez a srác, akiről most beszélek, a barátom, legalábbis én annak tartom, ő meg azt hiszem szerelmes belém :) Csak lefeküdtem vele, mondván, ha mindketten kedveljük egymást, és a barátom szakított velem, ennek a srácnak meg nincs most barátnője... akkor miért ne alapon :)
És köszi a választ :) válaszokat :)
nem mértem le, de ő többet mondott, mikor kérdeztem egyszer :'D
olyan 10-12 lehetett max
Na ez a példa is azt mutatja, hogy nem a méret a lényeg! Sőt! Én alapból nem rajongok a nagy farokért, mert az szétveri a méhemet, csak kínlódás, na meg sokkal jobban oda kell figyelni. Egy kisebbel viszont lehet olyan "ereszd el a hajam" módra, ott nincs fájdalom, csak az élvezet!
Amúgy mostani barátomnak elég nagy (ő 21et mond, de szerintem jó ha 17 - nem tudom honnan mérte :D), de szerencsére általában jó vele, bár volt már hogy nagyon fájt... Egyetlen egyszer próbáltam egy igazán naggyal- 24 cm, de olyat soha többé, nem is tudtunk egymással mit kezdeni...
Mondjuk távolról sem ez alapján válogatok, de inkább legyen kicsi, mint lóméret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!