Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes nők! Van fiatal szeretőtök?
#4-es,hàt ez szomorú...
Ezek szerint kb. minden férfire ez a sors vàr,aki hàzasodni szeretne?
Milyen vilàgban élünk??
Én nem szeretném hogy csaljon a feleségem,plàne nem fiatal fiúkkal..
Gyereket akarok és szerető asszonyt,egy életre...
#9: Fiatal pasit kösz nem, én is pasi vagyok :)
#10: Attól függetlenül még nagyon helyesen tetted. Ne azt nézd, hogy más mit csinál, hanem mondd azt magadban, hogy te megtetted. Ne ereszkedj le a szintjükre! Helyesen cselekedtél és ez a lényeg.
Erkölcscsőszség ide vagy oda, elmondom, hogy engem mi zavar: az, hogy mások háta mögött, átverve, hazug és sunyi módon csináljátok. Azzal semmi bajom, ha megbeszélik otthon, hogy ez így nem megy és nyitni kell a kapcsolaton. Lehet, hogy mindkét félnek jobb így. De a hazugságot gyűlölöm!
Egy legalja hányadék az, aki megcsalja a párját, legyen az nő vagy férfi!
A félreqúrelés nagyon megy, de az, hogy a másiknak a szemébe kelljen mondani, ami nem jó, az nem megy...
Hát igen, nem mindenkinek osztogatnak gerincet.
Nincs fiatal szeretőm,sem semmilyen. Tisztelem a férjem annyira hogy ha már nem működne a házasságunk,és már csak a megcsalás gondolata is megfordulna a fejemben, ő lenne az első aki tudna róla.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!