Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan Lány/Nő dominák, akik felpofoznának és pofoznának egy napon át?
Figyelt kérdés
Gondoltam ha van olyan domina, fofonokért cserébe meghivnam mozizni ilyenek :) és a nap végén felpofozna ahogy ő gondolja :)
21/F
2016. aug. 11. 06:05
1/11 anonim válasza:
Mozizni?-)
Te szerencsétlen, szerintem inkább 20-30ezer forintben gondolkodj!
2/11 anonim válasza:
1500euróért vállalom,mivel egy teljes napi program!-LadyG.
3/11 anonim válasza:
1# Miert szolod meg a masikat?! Te is erre gerjedsz!
4/11 anonim válasza:
Nem vagyok domina,de mégcsak nő sem :"DDDDD
28 éves vagyok,elég nagydarab,5 évig amatőr szinten boxoltam. Ha megütlek ,azt megfogod érezni;"D nem lesz benne köszönet,de a mozit elfogadom xdddd
5/11 anonim válasza:
3-as sose kedveltem a pofozást,de nem értem miért kellett beszólnod..
6/11 anonim válasza:
5#
Nem te vagy veletlenul rusev43?
Csak mert o hasznalja ezt -).
Es o kedveli a pofozkodast.
7/11 anonim válasza:
6-os ha rámírsz kiderülne a neven,de még mindig nem értelek...
8/11 anonim válasza:
#6-os az #5-ös nem hiszem hogy az akinek gondolod. Rusev43-hoz nekem is volt szerencsém privátban. De nekem azt mondta hogy 43 éves. Hát meglepődtem mikor megkérdezte tőlem hogy szexelnék-e vele pénzért. És mikor elmondtam a véleményem megkaptam hogy unalmas háziasszony vagyok. 😂😂😂
9/11 anonim válasza:
8#
Velem nem szexelni akart hanem, hogy rugdossam meg, lepjek ra magassarkuban stb. Volt, hogy egy nap 4-5× rám írt.
Ja és nekem azt mondta 29 eves.;)
1# valaszolo: Ha nem te vagy rusev akkor elnezest!
10/11 anonim válasza:
#9 Akkor úgy látszik nekem hamar sikerült leépíteni hogy nem írt vissza.😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!