Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit (vagy inkább hogy) csináljak az ágyban hogy lenyűgözzem?
Kicsit még tapasztalatlan vagyok de nem rég összejöttem egy pasival és szeretném hogy másnap azt mondhassa hogy na ez őrületes volt. Meg tapasztaltabbnak tűnni mint amilyen vagyok.
Nem mellesleg az én önbizalmamnak is jót tenne.
Pózok, mozdulatok, gesztusok? Nem akarok csak alatta feküdni és ennyivel letudni a dolgot.

Misszionarius utan puccsicsa' be neki, a vegen meg hirtelen fordulj hatra vedd be neki (ha lehet minel melyebben), hogy a szadba elvezzen. Kozben nezz a szemebe es mosolyogva nyeld le.
Bar... szuzen ez kemeny melo leszbelsore, s csodalkoznek ha elvezned. De a kerdesbolbaz jon le, hogy ez nem is celod.
Nem vagyok szűz.
De egyébként ja elsősorban őt akarom lenyűgözni

Ha a pasi vevő rá, akkor irányíts te, legyél felül meg ilyenek. Ha ő szeret irányítani, akkor meg csináljátok hátulról.
Plusz egy jó sz . pás bő nyállal kézimunkával elég jó tud lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!