Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli merevedés - lányok, hogy kezelitek?
Nem vagyok kapcsolatban es nem kezelni szoktam hanem szájalni :D ;)
18/L
Attól függ hogyan ébredek, de én szeretem, ha biológia, ha vágy, a lényegen nem változtat. Nincs annál jobb, amikor az ember szexel indítja a napot. Persze, pisilni is kell, (lányok erre vannak biológiázva.-) de ha nem nagyon sürgős a dolog, akkor nagyon szeretem simogatni, vagy szájjal kényeztetni. Van hogy végig a számmal csinálom, van, hogy ha nagyon álmos vagyok a zuhany alatt folytatjuk, van felé guggolok, kedvfüggő.
De egy biztos, utána az egész napom fel van dobva, senki és semmi nem tud felidegesíteni. Én is sokáig úgy voltam vele, hogy nem foglalkoztam a dologgal, biológia.. címen de aztán egyszer rákattan az ember, megízleli a dolgot és nem lehet abbahagyni:-)
Fannyka16!
Melletted szívesen ébrednék! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!