Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, amikor reggelente feláll, akkor kívánjátok is a szexet? N23
Ha épp nő mellett ébredek, ez nem kérdés. :)
Amúgy mindig készen állok rá reggel is. :)
Nem mindig. Egyébként, ha nagyon keveset aludtál, kifejezetten kellemetlen érzés is lehet.
Meg gondolj bele, hány különböző módon tudsz felkelni... Ébredhetsz úgy, hogy szétvet az energia és a tettvágy, akkor persze, mindent bele! :) De lehet, hogy napok óta nem alszol jól, lehet, hogy hülye fejeddel bezabáltál este és felfújódva ébredsz, vagy épp ellenkezőleg, nem volt időd vacsizni, és mikor kinyitod a szemed, már ölni tudnál a reggeliért, stb...
És mindeközben bármi van, a reggeli merevedés óramű pontosan megjön. (Képzeld el azt, amikor qrva sokat ittál este, reggel nagyon kell már, erre megjön a merevedés és tíz percig esélytelen, max cseppenként tudod kipréselni belőle.)
Én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy bármi probléma van az életemben, az alvás az első, ami tönkre megy. Az idő nagy részében reggelente fáradtan és nyűgösen ébredek, teljesen antiszociális vagyok.
Én pl mindig. Minden áldott reggel kívánom.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!