Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Tudtok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Tudtok olyan péniszvérbőséget fokozó krémeket mondani (tehát nem pénisznövelőt, mert olyan nincs és nem is kell nekem), melyek tényleg hatásosak?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, de évek óta olyan 70%-os a merevedésem, ami nem mindig elég a behatoláshoz, illetve ha nincs elég inger túl hamar lelankad. Szedtem egy időben tablettákat, kaagra stb, de nekem szörnyű fejfájást okoznak és vörös lesz tőle a szemem.
2016. aug. 9. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
goji bogyó(gyümölcs) meg biotech-be lehetnkapni thermo drine-t, olvass utánuk
2016. aug. 9. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lóbalzsam.
2016. aug. 9. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Na ami csíp az nem jó, mert először te kiszaladsz vele a világból, mire megszokod, akkor meg anya elhajt, mert ott őt is csípi. Húzzál rá gyűrűt a tövére, nekem még olyan 10 évig jó lett azután, hogy nálam elkezdődött a gyengülés. Most meg már anya nem akarja, mert már ő is kiment a formából.
2016. aug. 9. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, és rendeltem :PENISEX krémet, (német jó minőségű)-De szinte semmit nem ér ! 6 napja kenem, de nem hozza az elvárt eredményt. Lehet, hogy a péniszgyűrű sokkal jobb, ha megkeményedik eléggé és ráhúzod !

60/ F.

2017. febr. 7. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!