Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány százaléka frigid vagy nem jó az ágyban kb?
Nagyon sok fiúbarátomtól hallom, hogy szörnyű a felhozatal, amit nők a szex terén művelnek.
Egyébként szerintetek perverz, ha egy nő szereti a posinyalást férfinek csinálni?

16:34 Jaj igen, fordítsunk ki mindent, hogy a nők legyenek végül a hibásak. Ha a fiú akar valamit, azért is! xD
Amúgy meg igen, sok nő meteszi ezeket a párjának, mert szereti és azt szeretné, hogy viszontszeressék, és ne hagyják el. Tudom neked ez hülyeségnek tűnhet, mert a férfiaknak gőze sincs az érzelmekről, és simán továbblépnek vagy megcsalnak ha nem tetszik amit kaptak. Az egyetlen félelmük a teljesítményükkel kapcsolatban meg kb az, hogy elég nagy-e a farkuk, de sajnos a nők nem ilyenek...

Első körben elmondanám hogy egy nő nem minden férfi mellett ugyanaz a nő. (ez nyilván fordítva is igaz, de a kérdés a nőkre vonatkozik hát maradjunk ennél. )
Az emberek a szexet a partnereiktől tanulják. Ha volt az életében egy-két partner, de azok gyakorlatilag önző dögök voltak vagy nagyon bénák, akkor a nő sem lehet igazán tapasztalt. Ha jó partnere volt, akkor egyetlen partner mellett is szert tud tenni, nemcsak technikára, hanem ami még fontosabb: magabiztosságra.
A dolog másik komponense az érzelmek világa. Ha egy nő odavan a pasiért és őrülten kívánja, sokkal nagyobb elánnal veti bele magát a szexbe mint ha csak tetszik neki, aranyosnak vagy jó fejnek tartja vagy esélyt ad neki.
Saját tapasztalatomból tudom hogy nagyon fontos az is hogy nőként hogyan érzi magát. Én sokáig nem tudtam elfogadni magamat olyannak amilyen vagyok és emiatt nem tudtam magam igazán elengedni a szexben sem. De ez bonyolult dolog, mert függ a nőtől is és a partnertől is.
Szóval a szex az egy kétszemélyes játszma,ha a partner rossz az ágyban, érdemes elgondolkodni azon, hogy összeillő pár vagyunk-e, és hogy én mindent megteszek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!