Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert csak szexet akar? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak szexet akar? Az ilyen valtozik meg?

Figyelt kérdés

38 eves a ferfi.

N

2016. aug. 8. 02:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Komolyan 29 évesen itt hisztizel mint valami tinip**a?

Olyan ez mint amikor te barát zónába teszel valakit. Már a gondolattól is irtózol, hogy dugj vele. Te most b**(szó zónában vagy a pasinál. Dugásra jó vagy de másra nem. Ha majd akar is komolyat azt nem tőled fogja. Vedd tudomásul.

2016. aug. 8. 05:31
 12/26 anonim ***** válasza:
Változhat. De csak magától. Erre neked nem sok ráhazásod lesz sajnos. De minél jobban erőlteted, annál jobban rontod a saját esélyeidet. Szóval "take it easy". Jobbat nem tudsz.. Vagy türelmes leszel, vagy lelépsz. Ennyit tehetsz!
2016. aug. 8. 08:06
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy nincs rá esély... de inkább nem. Ilyen marad. Ennyi.
2016. aug. 8. 08:14
 14/26 anonim ***** válasza:

"Az a baj h mar most kiakadtam neki h butanak tart biztos meg konnyuverunek meg ingyen prostinak"

Ezek után? Hidd el, nem fog változni, ha van egy kis esze.

2016. aug. 8. 09:07
 15/26 anonim ***** válasza:

Az ilyen szituk soha nem változnak. Soha.

Olyat, hogy egy lány csak szerető volt évekig, a pasi hitegette, hogy majd elválik -- és végül, évek múltán TÉNYLEG megtette és tényleg a fiatal lánnyal maradt, láttunk már. Ritkán, de van ilyen.

De olyan, hogy egy pasi csak szexszel aláz meg egy nőt, aztán hirtelen belé szeret -- na ilyen még nem fordult elő a világtörténelemben.

2016. aug. 8. 09:14
 16/26 anonim válasza:
Ha egy nőtől csak szexet akarnak a pasik, az pont azért van, mert a punciján kívül semmi mást nem tud nyújtani egy férfinek.
2016. aug. 8. 10:42
 17/26 A kérdező kommentje:

De en tok sok mas dologrol beszeltem neki,tok sok alkotasom elkuldtem

Es nem vagyok ertektelen.....ő nem reagalt semmit ezekre.Csak a szex a testisegre celzott mindig

Szvsl kosz h leszoltok h ezen kivul nem erek semmit.

2016. aug. 8. 11:10
 18/26 A kérdező kommentje:

10-es valaszolo:

En mindug csak ilyen ketsegbeesett helyzetben voltam

Vegen megolom magam az lesz

2016. aug. 8. 11:18
 19/26 anonim válasza:
Jóvan
2016. aug. 8. 11:29
 20/26 A kérdező kommentje:
Nincs jol
2016. aug. 8. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!