Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak szexet akar? Az ilyen valtozik meg?
38 eves a ferfi.
N
Komolyan 29 évesen itt hisztizel mint valami tinip**a?
Olyan ez mint amikor te barát zónába teszel valakit. Már a gondolattól is irtózol, hogy dugj vele. Te most b**(szó zónában vagy a pasinál. Dugásra jó vagy de másra nem. Ha majd akar is komolyat azt nem tőled fogja. Vedd tudomásul.
"Az a baj h mar most kiakadtam neki h butanak tart biztos meg konnyuverunek meg ingyen prostinak"
Ezek után? Hidd el, nem fog változni, ha van egy kis esze.
Az ilyen szituk soha nem változnak. Soha.
Olyat, hogy egy lány csak szerető volt évekig, a pasi hitegette, hogy majd elválik -- és végül, évek múltán TÉNYLEG megtette és tényleg a fiatal lánnyal maradt, láttunk már. Ritkán, de van ilyen.
De olyan, hogy egy pasi csak szexszel aláz meg egy nőt, aztán hirtelen belé szeret -- na ilyen még nem fordult elő a világtörténelemben.
De en tok sok mas dologrol beszeltem neki,tok sok alkotasom elkuldtem
Es nem vagyok ertektelen.....ő nem reagalt semmit ezekre.Csak a szex a testisegre celzott mindig
Szvsl kosz h leszoltok h ezen kivul nem erek semmit.
10-es valaszolo:
En mindug csak ilyen ketsegbeesett helyzetben voltam
Vegen megolom magam az lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!