Miért nem veszi észre, hogy attól, mert bezár, semmi nem változik? 17 évesen miért így akar korlátozni?
Június elején elmentem kocsikázni egy sráccal, akit anya gyűlöl. Vagyis nem őt, hanem a családját.
Mikor ezt megtudta, közölte, hogy egész júniusban nem mehetek sehová (suliba amúgy sem jártam már, mert beteg voltam, az orvosom pedig kiírt végig). Gondoltam, hogy úgysem tud semmit tenni, de mondta, hogyha kilépek a házból, letiltatja a kártyámat... Szóval három hete itthon gubbasztok, sorozatokat/filmeket nézek, elég rendesen költöm a pénzt (online vásárlásokkal ütöm el az időt), felrobbantom néha a konyhát (próbálok megtanulni főzni) és mamával pletykálkodok (őt küldte ide anya, hogy figyelje, nem jön ide a srác), vagy napozok, fürdök. De én ezt nem értem. Hiszen attól még online, telefonon 0-24 beszélünk, FaceTimeozunk, szóval semmi értelme nincs annak, hogy ő most egy hónapig sehová nem enged, mert ez csak neki fárasztó, plusz mamának, hogy naponta járkálnia kell hozzám, mint kiskoromban.
Komolyan, olyan, mint akinek elment az esze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!