Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem veszi észre, hogy...

Miért nem veszi észre, hogy attól, mert bezár, semmi nem változik? 17 évesen miért így akar korlátozni?

Figyelt kérdés

Június elején elmentem kocsikázni egy sráccal, akit anya gyűlöl. Vagyis nem őt, hanem a családját.

Mikor ezt megtudta, közölte, hogy egész júniusban nem mehetek sehová (suliba amúgy sem jártam már, mert beteg voltam, az orvosom pedig kiírt végig). Gondoltam, hogy úgysem tud semmit tenni, de mondta, hogyha kilépek a házból, letiltatja a kártyámat... Szóval három hete itthon gubbasztok, sorozatokat/filmeket nézek, elég rendesen költöm a pénzt (online vásárlásokkal ütöm el az időt), felrobbantom néha a konyhát (próbálok megtanulni főzni) és mamával pletykálkodok (őt küldte ide anya, hogy figyelje, nem jön ide a srác), vagy napozok, fürdök. De én ezt nem értem. Hiszen attól még online, telefonon 0-24 beszélünk, FaceTimeozunk, szóval semmi értelme nincs annak, hogy ő most egy hónapig sehová nem enged, mert ez csak neki fárasztó, plusz mamának, hogy naponta járkálnia kell hozzám, mint kiskoromban.

Komolyan, olyan, mint akinek elment az esze...

2016. jún. 23. 11:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt ne írjátok, hogy beszéljek apával, mert vele semmi kapcsolatom nincsen kb. 6 éves korom óta, csak anyagilag támogat.
2016. jún. 23. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi baja van anyukadnak a fiu csaladjaval?
2016. jún. 23. 11:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, de szerintem régen volt neki valami a srác apukájával... De ezt is csak telefonbeszélgetésekből következtettem ki, mert nem mond semmit.
2016. jún. 23. 11:55
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Ez valami modern kori Rómeó és Júlia. Mivel otthon laksz, ők pénzelnek, ők tartanak el, sztem bírd ki ezt hónapot. Ha a többi kütyütől nem tiltottak el, akkor azokat használhatod. A mamád nagyon elszánt, én nem akarnék rátenni még egy lapáttal, h balhézol vele.
2016. jún. 23. 12:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Jaj, dehogy Rómeó és Júlia. Mi csak kavarunk néha-néha, semmi szerelem.
2016. jún. 23. 12:12
 6/11 anonim válasza:
21%
Nagyot koppan majd a te anyád is egy év múlva, mikor 18 leszel.
2016. jún. 23. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, miért koppanna?
2016. jún. 23. 13:39
 8/11 anonim válasza:
49%
utolso, mert elkoltozik gondolom en:D
2016. jún. 23. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
kevés esélyt látok a költözésre, 18 évesen nem hiszem hogy képes lenne eltartani magát.
2016. jún. 23. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy az zavarja hogy egy kocsiban közösülsz? Főleg ha kihalt helyen történt. Meg is támadhattak volna. A zodiákus gyilkos is ezt csinálta.
2016. jún. 24. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!