Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagy része mert nem akar szexkapcsolatot kötöttségek nelkul? Nekik is jo lenne!
Mert nem lenne nekik is jó! Nekem sem jó. Más ismerős lánynak sem, ahogyan elmesélik. Mert nem lesz orgazmusom (mit orgazmusom egy szikrányi kellemesség sincs néha) pikk-pakk egy 3 perces menet alatt. A legtöbb férfi elég érzéketlen és nagyon önző az ilyen kapcsolatokban, gyorsan lerendezi a dolgot, aztán viszlát! Sajnos ez a legtöbb nőnek kevés. Nekem elég fájdalmas is lelki értelemben. Szóval miért kínozza magát pár szar numerával? Ahogyan írták, sok esetben valami kialakul a partner iránt, akár szerelem vagy kötődés, míg a másik oldalon semmi, mert még 87 másik lány van talonban, szóval ott is marad a szar helyzetben...
Szóval a részemről valahogyan értelmetlen a dolog, tapasztalatból beszélek. Úgysem jutok vele sehova, a szex nem jó, macera az egész. Plusz tekintve, hogy nincs 100%-os fogamzásgátlás és sok pasi ilyenkor is pampog a gumi miatt, kockáztatni sincs kedvem se egy terhességet vagy nemi betegséget.
24/L
Ha egy nő nem akar ilyesmit, akkor annak a nőnek nyilván nem lenne jó :D
Ez olyan, mintha én nem ennék babfőzeléket, mert nem szeretem, te meg óbégatsz, hogy DEHÁT AZ FINOM! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Csak hogy lásd, hogyan megy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!