Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexkapcsolatot a nők nagy része?
En meg igen csak elfoglalt vagyok, es emiatt faradtnak erzem magam egy komoly kapcsolathoz, most nem is keresek. Pedig mar aktualis lenne az en koromban... de emiatt van csupan szexkapcsolatom. Legalabb az osztoneimet kielegitem.
De nokent en is inkabb komoly kapcsolatra vagynek, de tudom, hogy sok a melo vele es emiatt nem fer bele az eletembe. Most ezt kell elfogadnom, majd lesz jobb is. :)
Én is szexkapcsolatban vagyok ,mondjuk nekem szükségem is van rá, mert nsgy az étvágyam, de kapcsolat most nem kéne ,mert az előbbiben is átvertek...
L/25
Természetesen vannak sikertelen érzelmi kapcsolatok. Ahogy sikertelen szexkapcsolatok is vannak.
Engem speciel még nem vertek át, talán azért mert szerencsém volt, vagy mert nem vagyok naiv, és jó emberismerő vagyok. Kettőn áll a vásár, aki nem képes hatni a pasira, nem tud csábítani, nem tudja elérni, hogy érdekes legyen, azt "átverik", azaz némi szex után otthagyják.
Az meg, hogy a normális pasik uncsik, egy ostoba közhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!