Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyellnivaló, ha egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnivaló, ha egy férfi prostik szolgáltatását veszi igénybe?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok legyetek szívesek!
2016. aug. 7. 17:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%
Rengeteg lányt találni, akik tényleg ingyen is belemennek egyéjszakásba, utána meg kit izgat, hogy mit gondol rólad? Gondolhatja, hogy nem egész életre tervezel vele, miután jól megszopattad valamelyik parkolóban.
2016. aug. 7. 17:40
 22/28 Noren1989 ***** válasza:
#20as: nézz már körül, hogy mennyi csalódott nő van az ilyen egyéjszakások miatt...
2016. aug. 7. 17:40
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
#22 akkor magukra vessenek,hogy olyan könnyen odaadták magukat :) Ha én egy pasival komolyat akarok,nem fekszek le vele egyből.
2016. aug. 7. 17:42
 24/28 Noren1989 ***** válasza:

Na látom, csak én gondolkodok globálisan...hogy az, hogy én mit csinálok egy lánnyal, az bizony kihatásra van a dolgaira...

Megyek is, iszom egy sört.

2016. aug. 7. 17:46
 25/28 anonim ***** válasza:
17%
Én azt szégyellném, ha lenne időm, kedvem és energiám ismeretlen emberek felett ítélkezni és azt gondolni, bármi jelentősége is van a véleményemnek.
2016. aug. 7. 18:16
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

Méghogy lusta valaki meghódítani egy nőt. Nem vagytok ti országok, hogy meg kelljen hódítani titeket. A hódítás alatt meg amúgy is csak az egónövelést értitek.

Amúgy csak attól várják el, hogy hóditsanak, akiktől nem.akarnak semmit. Az ilyeneket le lehet húzni, mert akitől akarnak valamit aza alá ingyen is oda fekszenek.

Nemrég kifejtettem miért ilyen ellenségesek sokan a prostizással kapcsolatban, most nincs kedvem ismételni. A lényeg, hogy le kell sz**ni ezeket a hülye p**kat.

2016. aug. 7. 18:54
 27/28 anonim ***** válasza:
74%

Mindenki álszenteskedő itt

Azért vannak prostik mert vannak férfiak akik rájuk vannak szorulva

A nők meg csak ne ítélkézzenek, mert hamarabb jönnek össze egy olyan férfival, aki anyagi biztonságot tud nyújtani.

Ja és én is nő vagyok és elismerem, hogy nekem is fontos, hogy a férfi ne munkanélküli csóró legyen

2016. aug. 7. 19:44
 28/28 anonim ***** válasza:

Úristen, ennyi együgyű, szűklátókörű embert egy helyen.

Mi ebben a szánalmas?

Nem egyszer volt már, hogy tökömnek volt kedve egy esti sörözés után elmenni majomkodni bárhová, inkább felmentem a kis kedvencemhez, aztán letudtuk, amit kell, majd szépen hazamentem.

Feelingje van.

2016. aug. 8. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!