Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni szeretne, de megvan neki. Gáz, hogy én nemet mondtam?
Ez lenne barátnőmmel az első. Úgy gondoltam, hogy annak meg kéne adni a módját. Tegnap mondta, aztán én mondtam, hogy nem. Most nagyon köcsög vagyok? Azt mondta, hogy megérti és nem baj csak kicsit lehangolt lett. Én vagyok túlságosan nyavajgós?
23F
Nem gáz. Az viszont elég fura, hogy ő felajánlotta, így, hogy ez lenne az első alkalom veled...
19L
Az elsőnek én is megszerettem volna adni a módját! De borzasztóan szűk voltam, és vastagabb is volt a hártyám.. Féltünk mindketten, hogy pont az első pokoli lesz. Nálunk mondjuk az akkori barátom ajánlotta fel.. ! Utána néztünk, és ugye mikor meg van, elég sok minden másképpen van... :D szóval előtte egy közös fürdés ( persze előtte én lezuhanyoztam, és nem az első napon volt azért.. ) izgatás a kádban stb.. Törcsi az ágyra, gumi fel és nagyon jó volt mindkettőnknek! :)
Persze, nem mindenkit vonz, és vqn olyan nő akinek olyankor nagyon fáj..
Ez csak egy eset volt.. :)
Hát azt nem is figyeltem.. :D
Akkor nee így csináljátok !
Pár napot ki kell, hogy bírjon! Ha utána, mindkettőtöknek bejön akkor okés. De elsőre ne így már!! :/ :D
Egyáltalán nem voltál bunkó.
Nő vagyok, de fel sem ajánlottam volna így az első együttlétet.
Ha nagyon nem bírunk magunkkal a párommal, akkor a gyengébb vérzéses napjaimon mi is szoktunk együtt lenni, de ha valakivel az első alkalommal lennék együtt, akkor azt biztos, hogy máskorra halasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!