Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek semmit egy idő után?
Amikor szeretkezek a barátnőmmel egy 10-15 perc után már annyira nedves szokott lenni "ott lent", hogy én már nem érzek semmit, már nem izgat annyira. Milyen pozitúrát ajánlotok amivel elnyúlhatna a szex tovább?
Idáig a misszionárus/lovaglós pózban csináljuk a legtöbbet.
ismerős szitu, ha kitágul és/vagy túl nedves annyira csúszik, hogy nem lehet érezni semmit...
esetleg megpróbálhat rászorítani, vagy póz váltás...
kutya, fordított lovagló póz, hason...
esetleg kicsit pihentek és utána folytatás...
23F
A barátnőmnek én vagyok a második az életében, az elsővel csak a szüzességét veztette el és utána nem volt más az életében az ő elmondása szerint, tehát nem tapasztalt L/19
Én az előző 2 barátnőimnél nem tapasztaltam ilyet.
köszönöm a válaszokat, majd a hétvégén kipróbálom a tanácsokat és írok :)
Ki próbáltam a hasra fektetős módszert ás hátulról ment a dolog. Ott sikerült nekem is továb élvezni a szexet, és még ő is jobban érezte szerintem, mert vagy 10 percig a mosoly nem ment le az arcáról :)
Köszönöm a tippet!!!!
Sportos testalkata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!