Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy semmit nem érzek a férfi nem iránt?
Nos egy nagy csalódàson vagyok túl,a pasi àtvert. És nem érdekelnek a férfiak komoly kapcsolatra,egyik sem , csak szex max arra jók. Úgy vagyok vele, hogy felőlem ha szexkapcsolatban leszek egy férfival akkor azt csinàl amit akar nem érdekel,tőlem szexelhet mással. Egyszerűen kihűltek az érzelmeim a férfiak felé.
Lehetséges ez?
Azért, mert x átvert még nem kell, hogy y-on csattanjon az ostor.
Mert valaki görény volt veled, lehet a következő ne veled hanem mással sem az.
Gondolj csak bele, élveznéd, ha olyat bántanál aki igazán ártatlan... és ezzel azt okoznád neki amit neked okoztak?
Miért lennél így különb?
"Miér az én lelkembe is beletiprtak! Úgyhogy én is megtehetem"
Szerintem érdemes lenne őszintén végiggondolnod, hogy ha tudnád, hogy az a férfi, aki - a te megfogalmazásodban átvert téged, és nagy csalódást okozott - azért tette ezt vele, mert korábban neki is beletiport egy nő a lelkébe, akkor máshogy tekintenél-e arra, ami történt.
Te könnyebben megbocsátanád-e és feldolgoznád a saját fájdalmadat, csalódásodat, mert belátnád, hogy - szerinted legalábbis - jogosan gondolkozott úgy, hogy:
"Miért, az én lelkembe is beletiportak! Úgyhogy én is megtehetem."
Jelenleg hasonló helyzetben vagyok, én is "kihűltem". Sorozatosan csalódtam a férfiakban. Ezt nem úgy értem, hogy sorra hagytam magam bepalizni, hanem egyszerre az élet minden területéről (család, barátok, szakmailag) is csalódtam bennük, nem csak kapcsolati szempontból. Szóval elég férfigyűlölő hangulatban vagyok. :D
Most úgy érzem, hogy inkább nem akarok senkit magam mellé, mert nem szeretnék szeretnék senkit megbántani a mások bűneiért. De tudom egyszer majd újra jól leszek és "jó" leszek. :)
Kedves Kérdező! Szerintem Te is hagyj magadnak időt, amíg lenyugszol, és begyógyulnak a sebeid! Ne bánts meg olyan embert, aki nem tehet az egészről, mert különben sosem ér véget ez az ördögi körforgás, és egyre több ember fog szenvedni!
Kedves kérdező! Te ismered a világ összes pasiját, hogy ilyen egyértelműen nyilatkozol mindegyikről? :)
A mostani csalódásod előtt, szinte biztos vagyok benne, hogy volt valaki aki bejött, mert úgy érezted normális, csak aztán inkább belementél egy kapcsolatba hipp hopp...
Egyet javaslok csak...
Tedd túl magad rajta, keress normálisat, meg aki bejön, akiről úgy érzed hogy talán ő az. Megérzések sose csapnak be, azokban bízz.
Több ismerősöm van, aki hosszú időn szakított a pasijával, majd végül ribike lett, és aki felhívta mehetett hozzá...ilyen ne legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!