Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az első szexnél semmit sem éreztem?

Figyelt kérdés
nem értem.... mindenki el van ájulva hogy nagyon jo szexelni szerintem fölösleges semmitsem érsek miért???????

2016. aug. 5. 11:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
mert elsö pozba nem ment be teljesen igy váltotunk...
2016. aug. 5. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
kiméljen meg a sors tőled
2016. aug. 5. 11:42
 13/19 A kérdező kommentje:
KÖSSZI :P
2016. aug. 5. 11:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Mert bénák vagytok. A szexet tanulni kell, senki nem úgy születik, hogy minden csínját-bínját ismeri.
2016. aug. 5. 11:52
 15/19 A kérdező kommentje:
kössz a hülye választ a töbieknek is kösz
2016. aug. 5. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Gyakoroljatok és majd élvezni fogod. Ebbe is bele kell jönni szerintem. Az első pár alkalom engem se hatott meg. Nem fájt,de nem is élveztem, olyan semleges volt. Megkell tanulnod ellazulni és kikapcsolni.
2016. aug. 5. 12:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Így van, a nőknek a szex az első pár alkalommal nem olyan eget rengető mint ahogy a filmekben látjuk.

Amúgy felnőttként is egy őj partnerrel az első egy-két alkalom sem filmszerű.. ott is csiszolódni kell.

Nem kell elvárni semmit, próbáld élvezni amit kapsz és viszonozd. Ne görcsölj semmin. Aztán majd kialakul a dolog.

De egyet mondok, ezt az elsőt fejben tedd a helyére, hogy első volt, próba volt, mert ha ennyire negatív vagy, könnyen sérülsz, és valóban lehet lelki oka a későbbiekben, hogy nem akarsz majd szexelni.

Nem tudom mennyi idős vagy, de nemhiába mondják, hogy hiába érett valaki testileg, ha lelkileg, észben nem kész rá.

És bizony az egész szexualitásodra hatással lehet. Próbáld túltenni magad rajta, és akkor lépj előre, ha tényleg úgy érzed, hogy te ezt nagyon szeretnéd.

2016. aug. 5. 13:39
 18/19 A kérdező kommentje:
nagyon köszi az utsó kettönek....ma este probálkozunk még ée kivánom és szeretnél is ilyenekkel nincs baj :D
2016. aug. 5. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Mert nem vettétek le a cipőtöket, és nem terjengett semmi a levegőben... :-))

Viccet félretéve a nő nem férfi. Neki általában nem elég pusztán a technikai rész, hanem érzelmek is kellenek.

2016. aug. 6. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!