Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszon éves (genetikailag is) lányok! Mi lenne a reakció, és mik lennének a továbbiak egy minden szempontból ideális pár esetén, ha első szexnél egy 22cm/5cm pénisz kerülne elő?
Nem. német nemzetiségi a srác, de a fekete lányok nem vonzzák - na pont az ázsiai, meg igen, (Erre célzol? ;) így a bécsi csajozás sem jön be neki, meg igazából párt keres.
Bécsben csak miatta voltam swinger klubban, ott kiélhette magát. - bár becsípet hozzá, és bűntudata van miatta. :facepalm:
Nem csak bizonyos pózok, egy sima behatolás is, sok-sok síkosítóval negyedóra plusz munka - Ha összejön! - egy 4,5-es átmérőjűhöz képest.
kerdezo: 2-es vagyok csak vicceltem of korsz:-))Volt egy pasim akinek mikropenisze volt, ez egy betegseg es ezt az elso randinkon az etteremben elmondta es hozzatette h o megerti ha hazamegyek es tobbet nem talalkozom vele.
Maradtam, mert tokjo fej ek tunt, egybol egymasra hangolodtunk, kemia is volt de effektive sosem dugtunk mert egy mikropenisszel keptelenseg. Kb akkor volt mint egy csengo erektalt allapotban:-))
Ettol fuggetlenul kb fel evig jartunk, de ot iszonyuan frusztralta ez a helyzet, engem annyira nem, mert szerettem de vegul szakitottunk. O mashogy nem tudott kielegiteni, mert en utalom ha myalnak, igy sokat csokoloztunk meg pettingeltunk de kb ennyi:-))
Ha szeretek valakit akkor a meret lenyegtelen, de mostmar nem tudnek ilyen kondiciokkal elni. Ez igy tinikent egy fel evre elment, de most 30 vagyok, es ez egy eletre nekem nem mukodne:-)
Most oLvasom a lerdest, szoval ez vegulis egy tul nagy penisz, nem az ellenkezoje, nem baj, reggel van:-))Szoooval volt pasim ekkora merettel, es abszolut rossz volt vele a szex, en ehhez tul szuk vagyok sztem, szoval szamomra az idealis a 17 centi, legalabbis eddigi tapasztalataim ezt mutatjak:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!