Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért erőszakolnak több embert a fiuk/férfiak többet mint a lányok/nők? (szexuális erőszak)
Nos, én nem vagyok szakértő a témában, de azt gondolom, hogy egyrészt ennek van egy fizikai része is, hogy egy nőnek azért be lehet tuszkolni egy hímvesszőt a hüvelyébe az erőszak során akkor is, ha a nő nem nedves, de egy pasi farkát, ha nincs merevedése, akkor az erőszakoló nő nagyjából meg van lőve.
Más részről viszont ott van ennek a lelki része is. Nagyon sok férfi (leglábbis több férfi, mint nő) rendelkezik domináns hajlammal, és mivel egy férfinek nagyobb ereje van általában, mint bármely nőnek, egyesek, ha agresszívvá válnak, előszeretettel demonstrálják, hogy szerintük ki is a felsőbbrendű. Ahol a fizikai erőhöz,brutalitáshoz és az agresszióhoz irdatlan önzőség, illetve a másik iránt nem érzett tisztelet összejön, ott képes egy férfi megerőszakolni egy nőt.
Nem olvasom végig , de csak úgy mellesleg infó:
szexuális erőszak erőszakot a nők majdnem ugyannnyit követnek el csak nincs benne a köztudotban. Mondjuk pár éve az elkovetok 48% nő volt. Nem kevés
szó sincs ilyenről. csak ugye ez is egy téves társadalmi beidegződés, h nő nem tud erőszakolni, csak mert ha letámad egy fiút, még ha ellenkezik is, az is mindig poénként sül el, de gondold el, ha bemenne feljelentést tenni, körberöhögnék, nemhogy eljárás lenne belőle.
úgyhogy nem igaz a kérdés se sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!