Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar orálisan kielégíteni. Mit tehetnék?
Az hülyeség, hogy nem érdekled, ezért nem szop le. Nőként adni orális szexet azért kicsit más, mert valamit a szádba veszel, nem pedig "csak" nyalsz. El tudom képzelni, hogy valakinek ez nem elfogadható. Lehet, hogy rossz élménye volt ezzel kapcsolatban. Ha mondjuk először próbálod és a pasi megfogja a fejed és rányomja a farkára, az erősen öklendezős/fulladós élmény.
Ettől függetlenül lehet, hogy nem illetek össze szexuálisan, de szerintem a vázolt helyzetre nem igaz, hogy a lány lenne szemét. Mint mondtad, inkább lemond a nyalásról, hogy fair legyen a dolog.
Kismillió oka lehet ennek. Mondjuk nem mindegy, hogy frissen fürödve nem akarja vagy azért nem mert egész nap izzadtál voltál mosdóban és nem tisztálkodtál még meg. Hidd el utóbbi esetben nem egy kéjmámor.
Millió dolgot nem tudunk még rólatok. Együtt éltek? Korotok? Mióta vagytok együtt? Évek múlásával nyilván valamennyit csökkenhet a dolog, nálunk se olyan mindennapos már, főleg hogy dolgozunk mindketten, fáradtak vagyunk, stb. De azért egy minimum van.
Itt a többség van olyan önző, hogyha 1 dolog nem működik már keres mást, ahelyett, hogy rájöjjön az okára. Én pl utálom ha a fejemet fogják közben és le akarják nyomni a torkomon. Normálisan elmagyaráztam páromnak és azóta tartjuk ehhez magunkat. Én pl a szájba élvezést nem nagyon engedem mert a kétórás gyomorforgásból és hányingerből nem kérek. Ettől függetlenül, ha pl nem a nap végén még fürdés előtt csinálom, hanem mondjuk amikor nem olyan illatos, néha néha megengedem.
Te ismered a barátnődet, neked kell tudnod és megbeszélned vele. Kommunikáció nélkül meghal a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!