Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem akar orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar orálisan kielégíteni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Én szoktam orálisan is izgatni, viszont ő egyáltalán nem. Pedig tudja, hogy szeretném de inkább eltekint ettől és azt se engedi már, hogy én kényeztessem. Egy ideje már a szex is egyre ritkább. Nyugodjak ebbe bele?

2016. aug. 4. 15:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Gülye et a bő.
2016. aug. 4. 15:35
 12/24 A kérdező kommentje:
Látom ti eléggé fekete-fehéren látjátok a világot. Aztán lehet igazatok van. Mondjuk remélem #8-nak nem lesz, bár már gondoltam erre én is, hogy nem kíván vagy egyszerűen csak csal és mást elégít ki...
2016. aug. 4. 15:37
 13/24 anonim ***** válasza:
8%
Akkor miért vagy még vele?
2016. aug. 4. 15:54
 14/24 A kérdező kommentje:
Mert egy kapcsolatot nem nézek olyan sarkalatosan, hogy bekapja vagy nem kapja és ez által döntök. De este lehet akkor a szájába teszem :-D
2016. aug. 4. 16:02
 15/24 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem dobd 1 olyanért akit őszintén érdekelsz is,és kíván,mert ennek így nincs értelme.
2016. aug. 4. 16:13
 16/24 anonim ***** válasza:
55%
Azt lehet tudni miért nem akar orálisan kényeztetni? Én imádom csinálni. Beszéljetek erről, de ha nem passzoltok felesleges rabolni egymás idejêt. Gondolom nem szeretnél lemondani erről az élvezetről 😊
2016. aug. 4. 16:18
 17/24 anonim ***** válasza:
9%

A szopás része a kapcsolatnak.

Ha nem, akkor keresni kell mást.

2016. aug. 4. 17:12
 18/24 anonim ***** válasza:

A szopás rész egy kapcsolatnak.

Miért is?

Azért ,mert ha nincs szopás téged szoptatnak.

Bár ne legyen igazam ,mégis!

Igazi Séxpír. XD

Am viccen kívül ,tényleg normálisan kommunikáld le.

2016. aug. 4. 17:26
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Ha erőlteted a dolgot sosincs jó vége. Ha nem kívánja az nem feltétlen a te hibád,mással sem akarná. Fogadd ezt el, ha szereted. Nyílván ez kölcsönös és ha tényleg szeret, akkor előbb utóbb ő is beindul, vagy talál módot rá, hogy adjon némi pluszt ;)
2016. aug. 4. 17:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Mindenképp beszéld meg vele, ha hárít csak akkor gondold át a szakítást.
2016. aug. 4. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!