Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, hogy egy pasi nem jön be, mert túl magas?
A fordított eset gyakori: Nem tetszik a pasi, mert túl alacsony. Viszont sok alacsonyabb 155-160 cm-es lány is 190 körüli pasival van. Az nem jelent problémát?
Van olyan, akinél ez ugyanúgy probléma, mint egy alacsonyabb pasi?
26/F
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Tudom, hogy tetemes magasságkülönbség mellett is lehet jó egy kapcsolat, és bárhol akad kivétel: tegnap például pont egy olyan párt láttam, ahol a hölgy volt fél fejjel magasabb. Ilyen is van. Boldogok voltak.
Én 170 vagyok. Átlagos, vagy picit alacsonyabb. Engem nyilván a kisebb lányok vonzanak jobban, de volt 175 körüli párom is.
Kereken 150 cm vagyok...
Nekem egy 170 centis srác már teljesen jó. A párom viszont 186 cm magas, ami nekem már egy kicsit sok! Nála magasabb pasival nem tudnék mit kezdeni. Persze, ha a személyisége megfog és minden klappol, akkor felőlem 190+ is lehet :) De nem kényelmes pl mikor egy puszit akar adni neki, vagy kézenfogva sétálunk :) Sőt, az ágyban is elég fura helyzetek alakulnak így 36 cm különbséggel :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!