Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsiban ti már vertétek ki vagy szexeltetek?
Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat a gondolat,de még nem próbáltam egyiket sem.2016. aug. 3. 06:19
1/12 anonim válasza:
Szexeltem.
Hat egyébként nem olyan jó kicsi a hely..:Ddd meg parazni kel nehogy valaki megláson...
2/12 anonim válasza:
Többször szexeltem már kocsiban. A hely tényleg nem sok, de volt/van egy hangulata.
38/F
3/12 anonim válasza:
Én is szexeltem már többször is. Az enyém le van sötétítve és hátul jó sok hely van, szóval nekem nincs vele bajom.
4/12 anonim válasza:
Mar sokszor, sok tipusban sok tipussal 😀 Tenyleg nem a legkomfortosabb es ajanlott a sotetitett uveg :)
Viszont nekem vmennyire bejon, h public kicsit..
Autopalyan is mosolyogtam mar at a szomszed savban haladora, mikozben epp apolt a csajszi :)
De volt mar plaza parkolo nappal, ut mellett, elso, hatso ules, kis teher hatuljaban, blokkok parkolojaban nappal, ejjel, stb., szeles a paletta visszaemlekezve..
5/12 anonim válasza:
Szexszeltem már, de nekem nem nagyon jön be.
6/12 anonim válasza:
Inkabb leszoptak de azért neha szex is előfordult.
Szexre ezért jobb szeretem ha nagyobb hely van
8/12 anonim válasza:
Vertük már párszor együtt az egyik barátommal.
9/12 anonim válasza:
Volt benne részem, de nem a legjobb helyszín a szexre. Szopatni jó és lovagoltatni
10/12 anonim válasza:
Szex nagyon sok volt, pedig mindig volt lakásom/házam. De szerettem kocsiban, vagy motorháztetőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!