Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy ennyire gerjed? Nem lehet több valahogyan ennél? L
Szerelmes vagyok az egyik barátomba. Nem is annyira barátság ez, mert állandóan flörtöl, kinyilvánítja felém a vonzalmát. Bár lelkizünk is, értsétek úgy hogy megosztjuk egymással a dolgainkat, problémáinkat, régebben olyasmikre is célzott, hogy mi ketten együtt.
Egy ideje viszont úgy beszélgetünk, hogy folyamatosan majd el csordul a nyála, látni is rajta, hogy gerjed rám, nagyon. Illetve maga mondja, hogy kicsordul a nyála, ha meglát.
Igen, nem rossz ezt hallani, de ha szeretsz valakit, nem csak ezt szeretnéd hallani tőle ugyebár...
Lehetne ebből több?
Mert ez a "bagzó üzemmód" kissé kevés nekem.
Mit csináljak?
Mert jókat beszélgetünk, de közben meg mindig erre megy ki a dolog. Minden 2. mondata erre vonatkozik.
#1 Nehogymár én kapjam le :D
Amúgy azt nem tudom kezelni, ha elkezdi a kanos szövegelést. Vagy zavarba jövök, vagy meglepődöm... Mit kell ilyenkor reagálni?
#1/5 miért te azt szereted? :D
Ha nem csinálsz semmit és nem beszéltek róla, mind addig ez lesz,amíg nem talál egy másik lányt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!