Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti melyik mellet szeretitek jobban a laposat (kb. B kosaras) vagy a nagyobbat (kb. Fkosaras)?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ha kicsi akkor nem tud a mellével maszírozni de én nem nagyon szeretem azt ha ilyen hatalmas tőgyek lógnak az arcomba.2016. aug. 2. 05:15
21/22 anonim válasza:
mert látszik, hogy egy ostoba gyökér, aki nagyot akart mondani, de fogalma sincs a dolgokról. gondolom, azt hiszi, mint a legtöbben, hogy minél nagyobb a szám, a mell is annál nagyobb. elárulom nekted tudatlan kis barátaim, hogy egy 70C-s mell ARÁNYAIBAN sokkal nagyobb, mint mondjuk a 95E. mert az egy zsírdisznón van, hiába nagy, a másik meg egy vékony testen. a csípőm átmérője sincs 95 centi, nemhogy a mellem alatt, úristen. inkább legyen A-s mellem és szép alakom, mint hogy egy dagadt disznó legyek hatalmas csöcsökkel.
22/22 anonim válasza:
Azért remélem a "tudatlan kis barátaidba" engem nem vettél bele.
Még mindig nem értem, hogy ha neki ez a preferenciája bármilyen okból, minek kell letámadni. Milyen hátránya származik ebből bárkinek is? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!