Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csakis kamu? Kijelenthető?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csakis kamu? Kijelenthető? 22/l

Figyelt kérdés

Van egy haverom. Kb. 3 éve az. Van barátnője, mielőtt ismertem, már megvolt a kapcsolata. A haver folyton kinyilvánítja, hogy mennyire vonzódik hozzám szexuálisan, hogy mennyire kiván, ha meglát engem, DE csak velem van így, nem érdeklik más csajok. Természetesen az első reakcióm a felnevetés volt, mondván: "na persze, jó duma!" Tagadta kézzel-lábbal, hogy ne lenne igaz. Az az igazság, hogy nem hittem el, de szerintetek van rá esély, hogy ez igaz legyen?

Hogy miért csinálja amúgy? Nem igazán értem az okát, bár nem is kérdeztem rá az az igazság. Haver, az is marad. Nem jön be. Tehát nem azért kérdezem. Az ok, hogy érdekel az, mondhat e ilyet pasi úgy, hogy tényleg az igazat mondja? Vagy kizárt?

2016. aug. 1. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet igaz, persze.
2016. aug. 1. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan gondolta szerintem
2016. aug. 1. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szexel nem viccelünk soha. Csak is az igazság.
2016. aug. 1. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

ha szexualitással kapcsolatban poénkodva kerül elő valami, a poénkodás csak álca.

A kérdés, kijelentés pedig valódi.

Ha én azt mondom poénból egy 17 éves csajszinak (úgy, hogy 37 vagyok!), hogy azért téged bárki megdugna, az azt jelenti, hogy kiscsaj, szeretnélek megdugni. Különben nem mondanék ilyet.

2016. aug. 1. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiú és lány között nincs barátság. Tudom ez keményen hangzik, de az egyik mindig fél többet akar. Vagy mindkettő csak nem biztos, hogy ugyanabban az időben, és ezért nem veszi észre a másik fél.
2016. aug. 1. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:
kegyes hazugság
2016. aug. 1. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
de ezta kérdést már feltetted.. :(
2016. aug. 2. 03:17
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Én biztos, hogy nem írtam ki még ezt a kérdést.
2016. aug. 2. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy neked nem tetszik simán bejöhetsz neki, nincs ebben semmi különleges.
2016. aug. 2. 12:10
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Persze, ez nyilvánvaló. A kérdés csak az, hogy amit mondott, az igazság, vagy csupán csajozós duma?
2016. aug. 2. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!