Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csakis kamu? Kijelenthető? 22/l
Van egy haverom. Kb. 3 éve az. Van barátnője, mielőtt ismertem, már megvolt a kapcsolata. A haver folyton kinyilvánítja, hogy mennyire vonzódik hozzám szexuálisan, hogy mennyire kiván, ha meglát engem, DE csak velem van így, nem érdeklik más csajok. Természetesen az első reakcióm a felnevetés volt, mondván: "na persze, jó duma!" Tagadta kézzel-lábbal, hogy ne lenne igaz. Az az igazság, hogy nem hittem el, de szerintetek van rá esély, hogy ez igaz legyen?
Hogy miért csinálja amúgy? Nem igazán értem az okát, bár nem is kérdeztem rá az az igazság. Haver, az is marad. Nem jön be. Tehát nem azért kérdezem. Az ok, hogy érdekel az, mondhat e ilyet pasi úgy, hogy tényleg az igazat mondja? Vagy kizárt?
ha szexualitással kapcsolatban poénkodva kerül elő valami, a poénkodás csak álca.
A kérdés, kijelentés pedig valódi.
Ha én azt mondom poénból egy 17 éves csajszinak (úgy, hogy 37 vagyok!), hogy azért téged bárki megdugna, az azt jelenti, hogy kiscsaj, szeretnélek megdugni. Különben nem mondanék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!