Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves férfiként összejönnétek egy 16 éves lánnyal?
Akik azt írták, hogy ovisokkal nem kezdek meg hasonlók, szóval ezeknek a válaszolóknak megjegyezném, hogy 20 ÉVES srácként kérdezem.
Elhiszem, hogy idősebbként nem jönnek be a 16 évesek.
És azt is elhiszem, hogy sokaknak 20 évesen sem.
De a lényeg itt most tényleg a számokon van!
Nem írtam, hogy milyen a lány, csak a kort írtam le.
Nem.
Arra válaszolj csak, amit kérdeztem!
Én 20 éves vagyok és egy 16 évessel nem tudom, hogy tudsz egy hullámhosszon lenni és nem gyerekként tekinteni rá.Annyira éretlenek még, azok is, akik érettebbnek hiszik magukat, nem azok, még kiskorúak, a személyiségük sem forrt ki teljesen, semmi élettapasztalatuk nincs, gondolj csak vissza, te mennyit változtál 16 éves korod óta(a többség ez idő alatt rengeteget). Plusz az is benne van a pakliban, hogy rájön a bulizhatnék, pasizhatnék - ez azokkal is előfordul, akik amúgy jókislányok.
Úgyhogy nem, biztos nem kezdenék komoly kapcsolatot egy tinivel, 18 az alsó korhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!