Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves férfiként összejönnétek egy 16 éves lánnyal?
"A kor egy szám csak, nem jelent semmit. A lányok amúgy is érettebbek általában. Adj egy esélyt a dolognak, mit veszíthetsz? :)"
Ezt a fa***t sose unjátok meg? Ennyi erővel egy 8 évest ia megdughatnál, hiszen csak egy szám.
Ovisokkal😂
Gondolom ők se kezdenek veled :D
Én csak érett nőkkel kezdek. A kislányokat meghagyom a hozzád hasonló taknyosoknak.
Nem... A sulis, osztálytársas, barátnős gyerekes nyafogások már 18 évesen koromban is kiakasztottak.
Most 21 vagyok, és a 26 év körüli nők tetszenek. Nem tudnék együtt lenni egy iskolás lánnyal.
A #19-nek igaza van.
Én is öreg vagyok már ahhoz, hogy azt hallgassam, hogy "milyen köcsög a fizika tanár, már megint matek nagydoga kesz kedden, az Évinek bezzeg megvették az okostelefont, anyámék bem engednek sehova pénteken".
Egy felnőtt emberre van szükségem, nem egy gyerekre aki mellett pótapa vagyok.
Gondolom ezt vetted magadra. Ha srác vagy és csak 10-en éves kuscsajojat tudsz felszedni az téged minősít. Ha meg csaj vagy akkor édeskevés ha letolid a bugyidat és attól nem leszel érettebb mert megnőttek a melleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!