Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran nyal ki a párotok szex közben?
Figyelt kérdés
Ritkán, többször, szinte mindig, vagy egyáltalán nem?2016. júl. 31. 20:39
1/11 anonim válasza:
Szinte mindig. 10 alkalomból 9-szer. Orgazmusig. :)
2/11 anonim válasza:
Két fiúval volt eddig szex,az első egyáltalán nem,de ott én sem csináltam,még kezdők voltunk,a második meg szinte mindig.:)Imádtam,mert már attól elélveztem és közben ujjazott is.20/L
3/11 anonim válasza:
Utálom ha nyálaz valaki. Ha ragaszkodik hozzáá akkor legyen, de nem élvzem.
4/11 anonim válasza:
Szinte mindig. Mindketten imádjuk.
6/11 anonim válasza:
napközben bármikor, szex közben mentenként többször is, ahogy illik
7/11 anonim válasza:
Mindig oda-vissza tortenik,mindketten csinaljuk egymasnak
Kiveve mikor menstrualok, akkor csak en szopom, es szex van
8/11 anonim válasza:
Mindig mindketten kényeztetjük a másikat.
9/11 Sunshinedoll válasza:
Az enyém mindig, amikor szexelnük, sőt, van hogy behatolás sincs, csak orál.
10/11 anonim válasza:
Engem nagYon ritkán mivel neki ez anyira nem jön be de én imádom kielégiteni orálisan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!