Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy-hogy itt minden pasi állítja, hogy imád nyalni, élvezésig akár, de a valóság mégsem ezt tükrözi számomra?!
Figyelt kérdés
Bár nincs akkora tapasztalatom, de akikkel én voltam vagy neki se álltak vagy pár percig valamit maszatoltak én annyi. Vagy csak eddig ilyeneket fogtam ki?
24/L
2016. júl. 31. 20:33
11/14 anonim válasza:
Én addig csinálom minimum,még a partnerem el nem élvez.Utána az sem zavar ,ha aktust követőn levezetésnek megint kéri,és megint dugunk.Ezt sokáig lehet folytatni és addigra a cerka megint áll, mikor szükség van rá.Mellette le-le csúszik egy kis ital ,punci nyalás közben mind kettőnknek.Duma szex-ről,hogy imádja mikor a szájába élvezek és én is mikor nekem is fröcsköl a számba.Mikor ott van a kiterített punci előttem,én nem bírom megállni,hogy ne kényeztessem.50 F
12/14 anonim válasza:
Sokan hazudnak itt is, én valóban imádom nyalni a mézescsuprot és tudom is. Ez ennyi.
13/14 anonim válasza:
Mert ide zömében elkeseredett szűz nyomorultak irnak, akik mindent megtennénrk, hogy punci közelébe jussanak.
Amúgy meg ezt az aktuális partnereiddel kéne megoldani.
14/14 anonim válasza:
lehet hogy kicsit büdös a pitsa.
nem mindenki Gyuri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!